الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا استرس نگیر برقص خوش بگذرون ی روزه زود تموم میشه لذت ببر انشالله همه خوشبخت بشن بحق امام زمان
اره ماسالله عروس میرقصه میگن چه عروس سبکی نمدونم اما تو فامیل مسخره ما باید عروس کم برقصه یعنی یه شبم به ادم گیر میدن فقطم تجزیه میکنن که لباسش چه شکلیه و میکاپش و رقصش با داماد یعنی ۴۰۰ تا چشم رو ادم زوم میشه و تجزیه تحلیل میکنه خخ
دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد
دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد