2777
2789

خودمم دفتر دارم خوزستانیا میتونن تشریف بیارن

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز شوهرم برده دخترمو بیمه کنه. دخترم دوسالو نیمشه. بنظرتون خوبه مزایاش چیه؟

اونجاگفتن دخترتو ببر متخصص اخه براچی لازمه برابیمع؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

عزیزم میشه مراحل گرفتن نمایندگی رو بهم بگی؟

من بیمه خوندم نمیدونم از کجا باید شروع کنم 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
ماهیانه چقد پول میدیم؟ 

شوهرم فکر کنم ۷ ۸ سالی میشه بیمه عمر داره

ماهی ۲۵ تومن میده

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
امروز شوهرم برده دخترمو بیمه کنه. دخترم دوسالو نیمشه. بنظرتون خوبه مزایاش چیه؟ اونجاگفتن دخترتو ببر ...

چون نباید خدایی نکرده مریضی خاصی داشته باشه. 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
بازنشستگیش چند ساله هست؟

عزیزم شما بیمه میکنید پول و سودتون پس انداز میشه و زیر پوشش بیمه هم قرار میگیرید . و پایان قرار داد به انتخاب خودتون ۲۰ ساله ۳۰ ساله یا ۱۵ سال که پایان قرارداد . شد میتونین پول رو یکجا بگیرید یا بصورت مستمری و حقوق بگیرید

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏