2777
2789

چیکار کنم خسته شدم این چ مدلشه دیگه..4شب پیش تب کرد و دارو دادم تبش خوب شد.از اون ب بعد شیرمو لب نمیزنه دهنشو قفل میکنه با اینکه تو این 4روز سه بار شیرمو تخلیه کردم.کلا ی دفعه شیرمم کم شد.

نصف شب پا میشع باید بهش غذا بدم اونم باب میلش باشه بدغذا هم هست هر چیزیو نمیخوره.

الان داره سیب میخوره قبلش 4 مدل غذا دادم نخورد لب نزد اصلا. شیر کم چرب گرم کردم نخورد برنج و گوشت نخورد خورشت کدو هم نخورد فرنی هم ک اصلا نمیخوره.

چیکار کنم تجربه ای دارید راهنمایی کنید لطفصلوات میفرستم براتون.اصلا بچه تین مدلی دیدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا درکت میکنم 

من از دو ماهگی درگیر شیر نخوردن دخترم بودم

اوایل که کوچیک بود نصف شب با قطره چکان شیر میدادم 

بعدش سرلاک میدادم

الانم ۲۰ ماهش بعضی وقتا شیر گاو تو خواب میخوره بعضی وقتا نمیخوره و صبح زود باش صبحانه میدم

میتونی شب وقتی خوابش عمیق بهش شیر بدی قبل از اینکه خودش بیدار بشه واسه شیر

عزیزم پسر منم چند روز قبل تب کرد داشت راه میفتاد قبلش،یهو‌کلا قاطی کرد ،دیگه راه نرفت ،به مامانم گفتم ،گفت بچه وقتی تب میکنم یه مدت زمان میبره تا دوباره برگرده به روال عادیش ،گفت نگاه نکن تبش قطع شده ،cباید صبور باشی

من کاملا درکت میکنم  من از دو ماهگی درگیر شیر نخوردن دخترم بودم اوایل که کوچیک بود نصف شب با ...

صبحونه هم درست حسابی نمیخوره.چای شیرین بیسکوییت مادر فرنی اینارو نمیخوره . صبحونه چی میدی ب دخترت؟

دختر من هم بعضي وقتا هر كاري ميكنم نميخوره ، من هميشه براش سوپ درست ميكنم و چون تقريبا همه مواد غذايي مورد نياز رو داخلش ميريزم برام مهمه كه حتما سوپ رو بخوره ولي براي تنوع مثلا سيب زميني آب پز يا زرده تخم مرغ آب پز يا كلا غذاي خودمون رو هم يه خورده بهش ميدم و سريع يه قاشق سوپ هم بهش ميدم ، البته بعضي وقتا بخاطر بازيگوشي اين مدلي هم نميخوره و مجبور ميشم وسيله جديدي كه بي خطر باشه و براش جالب باشه رو بهش بدم و وقتي داره با اون بازي ميكنه قاشق رو كه نزديكش ميبرم ناخودآگاه دهنش رو باز ميكنه و ميخوره

اول انسانيت 
صبحونه هم درست حسابی نمیخوره.چای شیرین بیسکوییت مادر فرنی اینارو نمیخوره . صبحونه چی میدی ب دخترت؟

دختر من اگه خوابش کامل بشه و سرحال باشه خوب صبحانه میخوره ولی اگه سرحال نباشه اصلا لب نمیزنه

دختر منم خیلی بدغذاست صبحانه تخم مرغ و پنیر و حلوا شکری و حلوا میخوره