2777
2789
عنوان

تاخیر در دندونای بچم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میترسم نگرانشم موفق باشه عزیزم 

مواد مغذی بش بده، مغزها رو پودر کن رو پنیرو حلوا و و و و بهش بده بخوره. شیر هم بهش بده، کمبود روی، کلسیم، ویتامین دی اینا احتمالا کم هست تو بدنش.... ی آزمایشی بده تا از نگرانی هم در بیایی. 

شمام دوسالشه ویتامین کمه اه اعصابم خورده برا پاهاش نگرانم میدونم امشب خابم نمیبره

پاهای پسرمنم کمی پرانتزیه ویتامین و اینام مرتب بهش میدم 

قدش چنده؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پاهای پسرمنم کمی پرانتزیه ویتامین و اینام مرتب بهش میدم  قدش چنده؟

نمیدونم الان ولی قدش خوبه بردمش درمانگاه گف خوبه پیش همسناشم خوبه فقط کمی انحنا داره شما دکتر نبردی

نمیدونم الان ولی قدش خوبه بردمش درمانگاه گف خوبه پیش همسناشم خوبه فقط کمی انحنا داره شما دکتر نبردی

ن نبردم ولی منم مثله شما خیلی وقته نگرانه دندوناشم تازه۲سالو۳ماهشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ن نبردم ولی منم مثله شما خیلی وقته نگرانه دندوناشم تازه۲سالو۳ماهشه

ببرش ارتوپد اطفال ببین چی میگ من دوماه پیش بردم کفش داد خیلی بهتره ولی خوب خوب نیس فردا دوباره نوبت داره 

ببرش ارتوپد اطفال ببین چی میگ من دوماه پیش بردم کفش داد خیلی بهتره ولی خوب خوب نیس فردا دوباره نوبت ...

از پسر من کمه زیاد مشخص نیست یبار دکتر بردم گفت خودش به مرور خوب میشه نمیدونم حالا حرفش چقدر صحت داره