2777
2789

من ب مژه هام گیلیسرینو بادام تلخو روغن زیتون میزدم الان داره میریزه چیکار کنم؟فقط روغن بادام تلخ بزنم بازم میریزه؟

بعدش توی چشام خیلی لکو کدره چه قطره ای بخرم تا شفافو سفید شه؟مچکرم

>>هرگز تسلیم نشو<<♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو باهم نزن دختر . همون روغن زیتون کافیه یا روغن کرچک

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
همه رو باهم نزن دختر . همون روغن زیتون کافیه یا روغن کرچک

آهان روغن زیتون بزنم بازم میریزه؟میخام جلوی ریزششو بگیرم.

آخه یکی از کاربرا گفته بود همشو قاطی کن بزن منم زدم ریییخت

>>هرگز تسلیم نشو<<♡
من واسه ریزش ابروهام رفتم دکتر گفت به خاطر چربی پوستته که ابروهات میریزه ...خو انقد چرب نکن ...واسه ...

وای جدی.آخه ماله منو یکی از کاربرا گفته بود منم زدم دیدم ریخت

>>هرگز تسلیم نشو<<♡
آهان روغن زیتون بزنم بازم میریزه؟میخام جلوی ریزششو بگیرم. آخه یکی از کاربرا گفته بود همشو قاطی کن ب ...

روغن زیتون برا رشد و تقویت هست دیگه نمیریزه رشد هم میکنه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من واسه ریزش ابروهام رفتم دکتر گفت به خاطر چربی پوستته که ابروهات میریزه ...خو انقد چرب نکن ...واسه ...

چی داد بهت برای ریزش ابروهات؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
مرسی عزیزم والا دیگه میترسم خخخخخ میترسم این 4تا دونه هم بریزن بدبخت شم

اشتباه کردی همه رو قاطی کردی . من خودم شبا روغن کرچک میزنم و میخابم راضی ام . پر شدن . زیتونم خوبه قبلنا میزدم