2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 40 پست

با این حرفایی که زدی شوهرت دوست داره بهترین ها رو برات فراهم کنه و وقتی از لحاظ مالی بعضی جاها به بن بست میخوره بهش فشار میاد و فکر می‌کنه نتونسته تو رو خوشبخت کنه . رفتارش به خاطر همینه . بیشتر کنارش باش و بهش بفهمون محبت کردن اون به تو بیشتر از گوشی آیفون و لیزر توفیق داره💗😏

روانشناسشونم 🤩🦄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت پسر پنج ماهه داره؟؟ مال تو نیس؟؟ 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

دیروز داشتیم بچه میخوابوندیم هی دوباره حرف پول زد اینا گفتم هی بحثش نکن عصابم خورد میشه گفتم همین کارگروه می‌کنید شما مردا به زناتون سخت گیری میکنید خرجی نمیدید زنا می‌رن خراب میشن دیگه

یهو عصبانی شد بچرو گذاشت زمین گفت گمشو توام برو خراب شد پشت سهم هی گفت گمشو برو خونه بابات حالم ازت به هم می‌خوره گوه زیادی میخوری گمشو برو چند مرتبه گفت

خوب شما به عنوان خانم خونه رو يسري مسائل و هزينه ها كنترل داشته باش البته من نميدونم هزينه هاتون دست كيه ولي سعي كن كنترل داشته باشي تا جايي هم كه ميتوني پس انداز كن هر چي باشه مرده دوس نداره زن و بچش تو سختي باشن ازش ناراحت نشو

دیروز داشتیم بچه میخوابوندیم هی دوباره حرف پول زد اینا گفتم هی بحثش نکن عصابم خورد میشه گفتم همین کا ...

خیلی بد گفتی خب اونم خیلی فشار روشه حالا این چه حرفی بود که تو زدی

من دختری ام‌که تا امروز خداشاهدی نه توفشتر گذاشتمش نه مجبورش کردم کاری برام‌ بکنه به زور نه چیزی ازش خواستم شبانه روز تو خونه بود تا یه سال که سر باز بود هر روز تا ده شب تکو تنها تو خونه می موندم هیچیم نمیگفتم الان دوسه ماهه تموم شده سربازیش کار خوب پیدا کرده خسیس تر شده قبلنا که نصف این حقوقی میگرفت دستودلباز تر بود هر میخواستی فراهم می‌کرد تند تند به حسابم پول میریخت الان یهو عوض شد حس میکنم مثل قدیم دیگه دوستم نداره مردی که بخواطر یه بحث بی ارزش بگه گمشو خونه بابات😔