2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک😁(نیاین بگین این کارا حرامه و فلان اعصاب ندارم)😐

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 108 پست
هیچ موجود نری گناه نداره 

از این جهت که اره همیشه یه چیزی میدن یه چیزی درقبالش میخوام  هیشکی جز پدر ادم قابل تیکه و  اطمینان نیست

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این جهت که اره همیشه یه چیزی میدن یه چیزی درقبالش میخوام  هیشکی جز پدر ادم قابل تیکه و  ...

اینم یا از دستش در رفته . یا استیل هستش . یا دروغه یا واسه مادرشو پیچونده وگرنه نر جماعت اونم از مدل دوست پسر اصلا قابل باور و اعتماد نیست 

اینم یا از دستش در رفته . یا استیل هستش . یا دروغه یا واسه مادرشو پیچونده وگرنه نر جماعت اونم از مدل ...

همون😕😂😂😂

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اینم یا از دستش در رفته . یا استیل هستش . یا دروغه یا واسه مادرشو پیچونده وگرنه نر جماعت اونم از مدل ...

نه جوگیره عاشقم شده😐 اصن اونجور‌پسری نیس که فک‌میکنی

ولی وقتی حال خودم خوب نیس باهاش پس کادوشم بخوره تو سرش

نه جوگیره عاشقم شده😐 اصن اونجور‌پسری نیس که فک‌میکنی ولی وقتی حال خودم خوب نیس باهاش پس کادوشم بخو ...

وای منم همچین موردی دارم منم ۱۸سالمه خیلی حس بدیه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب حالا دیگه وقتی دلیل موجه ای نداری  دوراه داری  اگه میدونی خوش میگذره و کادو رو خودش ب ...

کادورو که با رضایت گرفته.میگم دوسم داره مادرشم درجریانه

ولی  ن بهم خوش میگذره نه چیزی. تازه بعدشم باید این کادو جلو چشام باشه

بعدشم میگه واسه کادو اومده پیشم بعد کات کرده

وای منم همچین موردی دارم منم ۱۸سالمه خیلی حس بدیه

هنوووز هیچی درباره کات و اینک فردا نمیام بهش نگفتم عذاب وجدان گرفتم بخدا😐 بعدا میشه جبران کرد؟؟؟نه اینک برگردم باهاشااا..از دلش دربیارم

کادورو که با رضایت گرفته.میگم دوسم داره مادرشم درجریانه ولی  ن بهم خوش میگذره نه چیزی. تازه بع ...

کی میگه باید کادوش جلوی چشمات باشه ؟؟؟ پس رفاقت واسه چ زمانیه ؟؟؟ کادورو بفرست برام خودم نگهش میدارم ک جلوی چشمات نباشه 

هنوووز هیچی درباره کات و اینک فردا نمیام بهش نگفتم عذاب وجدان گرفتم بخدا😐 بعدا میشه جبران کرد؟؟؟نه ...

بهش ی پیام بده رک و مودب همینارو بهش بگو . اگه اصرار کرد ک حتما کادو رو باید بده دیگه مجبوری ادرس منو بهش بدی 

کی میگه باید کادوش جلوی چشمات باشه ؟؟؟ پس رفاقت واسه چ زمانیه ؟؟؟ کادورو بفرست برام خودم نگهش میدارم ...

😂😂😂❤چچچشم

تاالان  خخخدایی واسع خدا بگم خوب خرج کرده. ولی چیکار کنم تتتف ب این دلم که عاشق ادم درستی مث این نمیشه😐

کادورو که با رضایت گرفته.میگم دوسم داره مادرشم درجریانه ولی  ن بهم خوش میگذره نه چیزی. تازه بع ...

خب پس اصلا نرو 

وقتی دوستش نداری بیچاره سر کاره که باهاش صحبت کن بگو که به درد هم نمیخوریم 

خب پس اصلا نرو  وقتی دوستش نداری بیچاره سر کاره که باهاش صحبت کن بگو که به درد هم نمیخوریم&nbs ...

بعدا چیکار کنم این عذاب وجدانم بره😐بخدا از الان حالم بده..همیشه میگه من میدونم بعد تو چی میاد به سرم