2777
2789

اگر سیاهی زیر چشم   ارثی باشه   درمانی نداره        یا حداقل یه تاثیر جزیی داره

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی پف زیر چشم رو جراحی می کنن    بهتر میشه      فقط دوره نقاهت ش  اذیت کننده است

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
سیاهی ندارم اصلا، خیلی کم پف دارم و بخاطر گونم بالای گونم یکم گودی داره، 

حدودی متوجه شدم      فکر می کنم با جراحی حل بشه      ولی   الان بهت هشدار میدم ممکنه  جای اسکار زخم جراحی بمونه هااااا   

جدی؟ آخه خودم حساس شدم بقیه میگن طبیعیه

من کسی رو می شناسم عمل کرد  می گفت نه میرم فلان پماد گرون رو می خرم جاش میره  >   رفت گرون ترین پماد رو خرید و زد >   جای بخیه عین یه خط مونده
به این ش هم فکر کن     بعد  اقدام کن

هزینش نمیدونین؟

نه  یادم رفت ه       ولی هر دکتری یه قیمت می گیره         خودت بهتر این چیزها رو می دونی    بستگی به پزشک ش داره