2777
2789
عنوان

یه حسی دارم مثل حسرت

141 بازدید | 14 پست
حسرت رنگ کردن مو ..خوب لباس پوشیدن از ته دل خندیدن به دل موند..بعدازدواجم همسرم بیش از حد محدودم کرد ...شدم یه اسباب بازی کوکی که فقط خونه رو مرتب میکنه و غذا آماده میکنه .بچه رو تر وخشک میکنه...

خواهرشوهرم یه ساال ازم بزرگتره ولی همیشه لباس میخره آرایش میکنه به خودش میرسه ماشین زیر پاش هس...کاش فقط یک روز به جای اون زندگی میکردم....من دوران مجردیم دختر آزادتری بودم الان حس خفگی دارم..همسرم دوسم نداره آاااااه خدا چقده من تنهام

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
تو خونه هم نمیزاره تیپ بزنی ؟یا فقط بیرونه 

خونه نمیذاره نه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه نمیذاره نه

واه تو خونه دیگه چرا نمیراره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
خب حداقل تو خونه به خودت برس...بگو کسی جز خودت منو نمیبینه....

با خانواده ی همسرم توی یه ساختمونیم ماشالله همیشه خونه ی من پلاسن..برا همین میگه زشته جلوی اونا باز نپوش

چرا ما اینجوریم   من خیلی ظاهرم خوبه ولی تیپم گند زده به همه چیز  همیشه اعتماد به نفسم پ ...

الان رفتم بالا ..دیدم خواهرشوهرم شلوار کتونی چسبان پوشیده تازه خریده بود من همیشه ارزوم اون مدل شلوار پوشیدن بود دوره مجردیم میپوشیدم..‌الان همسرم نمیذاره ..شلوار پارچه ای گشاد میپوشم با مانتوی بلند و مقنعه به اضافه چادر واسه بیرون...پنج ساله ازدواج کردم موهام رنگ نکردم..میگه اگه رنگ کنی طلاقت میدم..چه احمقه

با خانواده ی همسرم توی یه ساختمونیم ماشالله همیشه خونه ی من پلاسن..برا همین میگه زشته جلوی اونا باز ...

ووووی اونش بده...منم چون خونه مادر شوهرم مذهبین راحت نیستم از لحاظ پوشش ولی تو خونه خودم لخت باشمم کاریم نداره..و اینکه با ارایش هیچ جا مخالف نیس

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
الان رفتم بالا ..دیدم خواهرشوهرم شلوار کتونی چسبان پوشیده تازه خریده بود من همیشه ارزوم اون مدل شلوا ...

چرا اخه !دوست بودین قبل ازدواج بهت شک داره ؟! مگه خودش دوس نداره تو براش تو خونه لباس قشنگ بپوشی ژولیده دوس داره ؟!

خدایا داده ونداده ات راشکر

چه مردعجیبی حداقل اخرشب درخونتون روقفل کن تیپ بزن کم کم تغییرش بده بگوسرگیجه دارم سرچ کردم چربی خون دارم بایدورزش کنم برم پیاده روی،یابگودوست دارم برم مسجدنمازجماعت این مردروتوطولانی مدت بایدتغییربدی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم