2777
2789
عنوان

مامانایی که امسال سیسمونی خریدن یا میخوان بخرن بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست

این آدرسش

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز خیلی چیزی نگرفتم فقط چن دست لباس....تخت و کمد هم دیدم هنوز سفارش ندادم....کالسکه و ....واقعا موندم نیازم بشه یا نه؟؟دوستان کسی کالکسه برند ایرانی گرفته خوبه؟؟؟چون ایرانی ۳۰۰...۴۰۰....برندای خارجی بالای یک تومن

منم هنوز خیلی چیزی نگرفتم فقط چن دست لباس....تخت و کمد هم دیدم هنوز سفارش ندادم....کالسکه و ....واقع ...

من تعريف دليجان رو زياد شنيدم البته مدل زياد داره ولى فك كنم بهترينش ١٥٠٠ باشه 

بايد جنس پارچه و بدنشو خوب بشناسى 

از کجا خریدید دوستم..بیزحمت میشه عکسشو ببینم اگه اشکالی نداره؟؟

آقا بزرگ میگن زیاد مثل قبل نیست، قیمت اسباب بازی ها خوبن

اما لباس و.. زیاد با بقیه جاها فرق ندارن 

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت