2777
2789

من این ماه شروع کردم ب مصرف آمپول ک بعدش تخمک کشی رو انجام بدن 

چند وقت بعد مصرف دارو تخمک کشی میکنن؟

من زیاد لبنیات مصرف میکنم ضرر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امپولا رو شروع کردی ۱۴ سیکلت اگه این ماه تازه داروها رو داده گفته پریود شدی میفته ماه بعد

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
سومم تا ۹ آمپول بزنم ۹ هم برم سونو ببینم چ وضعیم

پس انشاالله این ماه میفته ۱۴ سیکلت ، ۹امم میری دوباره ۱۲ و ۱۳ اخر شب یه امپول میده ۱۲ ساعت بعد اون امپول پانکچرت میکنن

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ان شاالله شما انجام دادین؟

اره دوبار پانکچر سه بار انتقال منفی ، انشاالله برا شما همین بار نی نیات بیان تو دلت 

چرا دوبار پانکچر مگه دفعه اول چند تا تخمک داشتی؟

من تنبلی ، شوهرم آزمایش داده بود دکتر به ما نگفت مرکز و که کلان عوض کردم دکتر جدید ازمایش جدید به همسرم  داروی تقویتی داد تا سه ماه من پیاده روی ورزش و دو انجام دادم ماهی که میخواستم برم برای ای وی اف فهمیدم باردارم ، توکلتون بخدا انشاالله شمام جواب بگیرین 

چرا دوبار پانکچر مگه دفعه اول چند تا تخمک داشتی؟

دفعه اول ۱۰ گرفتن ۷ تشکیل شد ۴ تا انتقال دادن ۳ گفتن کیفیتش پائینه بدرد فریز نمیخوره ؛ دومین دفعه ۱۲ ، ۹ تشکیل ، دوتا ۴ انتقال تو دو مرتبه