2777
2789
عنوان

زخم پای دیابتی... خواهش میکنم بیایید به راهنماییتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5240 بازدید | 27 پست
ممنون از راهنماییتون. مامان خیلی سخت قبول میکنه دکتر بیاد.مجبورم قبلش کلی تحقیق کنم که بخواد پیش چند ...

به نظر من کلینیک دکتر زخم هم برو سمت سعادت اباده خیلی خوش مسیره .  چون مادرتون سخت پسنده میگم  ما  که تو چند جلسه خداروشکر نتیجه گرفتیم 

عسل خیلی براش استفاده کردم ولی جواب نداد. الان موندم بین این سه جا یعنی متخصص غدد که همون دکتر دیابت ...

ببرینشون کلینیک زخم بهتره.مادر بزرگم زخم دیابتی داشتن ما بردیمشون کلینیک زخم پلاس واقعا عالی بودن حتی توی این شرایط فعلی کرونا باهاشون تماس بگیرین واسه درمان ب خونه هم میان ادرسشون سعادت اباد هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییتون. مامان خیلی سخت قبول میکنه دکتر بیاد.مجبورم قبلش کلی تحقیق کنم که بخواد پیش چند ...

کلینیک زخم پلاس درمان میکنن زخم دیابت ویوعن مثبتی ک دارن اینکه تواین شرایط کرونا تماس بگیرین برای درمان ب منزلتون هم بیان و هزینه هاشون هم خیلی مناسبه بنظر برای مامانتون ک میگین راضی نمیشن برن دکتر این کلینیک خیلی مناسبه این سایتشهwww.zakamplas.com

عسل خیلی براش استفاده کردم ولی جواب نداد. الان موندم بین این سه جا یعنی متخصص غدد که همون دکتر دیابت ...

بهتره ب کلینیک زخم مراجعه کنید.یکی از اشناهای ما زخم دیابتی داشتن رفتن کلینیک درمان شدن الان خوبه وضع پاشون

کلینیک دیابت و زخم دیابت رادین

درمان زخم دیابتی با تکنولوژی های نوین لیزر پرتوان وپلاسمای سرد

بررسی خونرسانی پاها

اوزون تراپی زخم 

وکیوم تراپی

مشاوره رایگان 03432127407

وای بابام دیابتیه اونم پاهاش همینجوری میشه ریشه یه گیاهی رو چند روز پیش دیدم دارن تمیز میکنن و میش ...

سلام 

عزيزم ميشه بگيد كدوم گياهه؟ باباي من زخم پاهاش خيلي عميق شده و نگرانيم ، توروخدا راهنماييم من

سلام  عزيزم ميشه بگيد كدوم گياهه؟ باباي من زخم پاهاش خيلي عميق شده و نگرانيم ، توروخدا راهنماي ...

سلام عزیزم نمیدونم.عمیق ج نمیده.بابای منم الان عمیق بود یه مرکز هست برا درمان هفته ای دوبار میره اونجا خودشون شستشو میدن گاز نمیدونم چی چی میزنن و میبندن.ما هنوز ندیدیم زخم رو ولی میگه خیلی خوب شده.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
سلام عزیزم نمیدونم.عمیق ج نمیده.بابای منم الان عمیق بود یه مرکز هست برا درمان هفته ای دوبار میره اون ...

ميشه از مامانت اسم گياهو بپرسي ممنون ميشم 

و اسم اين گاز و بهم بگي 

من از شمال هستم و فعلا شرايط رفتن به جايي نداريم

خواهش ميكنم ازتون

ميشه از مامانت اسم گياهو بپرسي ممنون ميشم  و اسم اين گاز و بهم بگي  من از شمال هستم و فع ...

گاز رو نمیدونم اون مرکز تخصصیه تو کرمان.نمیشه که سر خود بزنید.واااا.کلی هم همزمان با اون گاز پماد و اینا میزنن و بر اساس زخم تایم و مقدار همشون فرق داره

یه چوب دود میداد چوب گز.که باز مناطق خشک پیدا میشه‌.

اونو هم میپرسم.

هندوانه ابوجهلم خوبه.البته نوع دیابتا باهم فرق داره دیگه خودتون گوگل کنید ببینید خوب باشن اینا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سلام توی اینترنت بزن درمان پای دیابتی در حال قطع در طب سنتی ویدیو بعد من خودم بیشتر دکتر خیراندیش رو قبول دارم تهران پونک جنب امامزادگان زینعلی و عینعلی در ضمن من چند نفر به علت روماتیسم ناراحتی اعصاب و کلیه فرستادم جواب میده باز خوددانی