2777
2789

چند روز پیش یه خانومی اومد به من درخواست دوستی داد بعدم پیام داد که حالم بده و بهم مشاوره بده

گفتم عزیزم مشاوره ای ک میدم به صورت تلفنی هستش و شرایطش ایناس

گفت نه الان بابام و داداشم خونن نمیتونم زنگ بزنم گفتم باشه من برات نوبت میزنم هر روزی که تایمش مناسب بود

بعد گفت نه الان بهم مشاوره بده فعلا منم بعدا بهت زنگ میزنم( کلا پیش روانشناس تا حالا مراجعه نکرده بود فکر میکنم) 

منم علی الحساب باهاش صحبت کردم و رفت

روز بعد دوباره اومد گفتش که مشاوره بده حالم بده گفتم خب عزیزم با چت نمیشه کسی رو درمان کرد اونروزم بهش مشاوره رایگان دادم

چند روز بعد دوباره مشاوره خواست منم براش نوبت زدم و بهش گفتم برات نوبت زدم باید مشاوره تلفنی بشی با چت فایده نداره یهو برگشت گفت که وقتی حرف پول وسط میاد ادما عوض میشن باشه مرسی از کمکت بای😳😳😳

گفتم عزیز دلم شما یا تا حالا پیش روانشناس نرفتی یا نمیدونی روند کار مشاوره چجوریه

شما مطب هر روانشناسی ک مراجعه کنین تا پول ویزیت ندی نمیذارن دکتر رو حتی ببینی که درستشم همینه

ولی من بهت دو جلسه مشاوره رایگان دادم که اگه اینکار رو نمیکردم متهم به پول پرستی و مادی گرایی نمیشدم

براش نوبت زدم و قرار شد خبرم کنه روز مشاوره اش ک شد خواستم بهش پیام بدم دیدم کاربریشو غیر قابل دسترس کرده

دوست عزیز اگر تاپیک منو میخونی اینو بدون من به خاطر تایم مشاوره تو دو نفر رو کنسل کردم میتونستی با زبان سلیس فارسی بگی من نمیتونم مشاوره بگیرم پول ندارم همین 

لازم نبود خودتو از صفحه روزگار محو کنی

امثال این ادما باعث میشن که هیشکی انسانیتشو خرج هم نوعش نکنه و خشک و تر با هم بسوزن 

عزیزم هر چه زودتر به فکر درمانت باش پیش هرکسی میری فقط سریعتر 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ی ختم برای ی خانم اینجاخوندم گفت فردامیریزم بعدختم دیگه جوابم نداد بعدپیام داد اوسکلت کردم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
اره من ی ختم برای ی خانم اینجاخوندم گفت فردامیریزم بعدختم دیگه جوابم نداد بعدپیام داد اوسکلت کردم

واقعا گفت؟😑

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

نگیدونم چرا یکم حس کردم تبلیع مشاوره تلفنی هست این تاپیک 😁😁😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

حالا نمی شد بهش مشاور رایگان بدی شاید واقعا مشکل مالی داشته بیچاره دلم براش سوخت 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
واقعا گفت؟😑

اره بخدا گفت اوسکلت کردم گفتم یعنی چی گفت برواوسکل مالیاتی بشدت ناراحت شدم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔