2777
2789
سلام خانوما
میشه به من کمک کنید؟
من فردای تاخیر بتام 7.3 بود
3 روز بعدش 34
5 فروردین 501
و امروز 11 فروردین 5000
بتای 501 دکترم میگفت کمه گفت خارج از رحمیه احتمالا
یکم درد زیر دل دارم اما لکه بینی ندارم
میشه بگید شمایی که خارج از رحمی بودین بتاتون چند بود؟ مال من چطوره؟
دارم میمیرم از نگرانی
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
عزیزم نگران نباش بعیبد میدونم خارج رحمی باشه بتات خوب بالا رفته من بتام اول 34 بود بعد 1 هفته شد 89
خارج رحمی بودم بعد از 15 روزش شد 200
دکتر بستریم کرد با تزریق دارو جذب شد و6 ماه بعد بارداری موفقی داشتم
اصلا خارج رحمی نیست نگران نباش بتای خارج رحمی خودتو بکشی به این خوبی بالا نمیره
منم لکه بینی نداشتم
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سونو یه بارداری خطرناک خارج رحمی نشون داد دکترم خیلی خوبه همون موقع اورژانسی فرستادم بیمارستان بهمن سونو واژینال با دکتر رادیولوژیم حرف زد گفت کامل چک کنه سونو خوب بود و نینی سر جاش بود.هم به همه ی سونوگرافیا اعتماد نکن هم اینکه حرف هر دکتریو گوش نکن من قبلا ضربه ی بدی خوردم از این موضوعات.دکتری برو که مثل چشمات بهش اعتماد داری.
عزیزم تو 5 یا 6 هفته واسه سونوی شکمی زوده نشون نمیده یا هفته 8 برو یا برو سونو واژینال که حتما نشون میده
مطمین باش خارج رحمی نیست
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...