2777
2789
عنوان

خونه اصلا پیدانمیشه..خدالعنت کنه صاحب خونه پول پرست رو

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 102 پست

منم خيلي گشتم تا بالاخره پيدا كردم خيلي قيمتااااا بالاس ادم افسردگي ميگيره😔ان شالله شما هم يه جاي خوب بتوني پيدا كني🙏🏻

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

لعنت رو به باعث و بانی این وضعیت بفرست ..صاحبخونه ها هم یه عم تلاش کردن یه سرمایه ای جور کردن کمک خرجشون باشه نمیتونی بگی ارزون بده اونم زندگی داره!! 

نرخ رو هم که ماشالله کلی تعیین میکنن... دست یک نفر نیست!!

ما یه اپارتمان داشتیم بنگاهیا به هیچ مشتری نشون نمیدادن ..دو سه ماخ خالی موند بعدا فهمیدیم چون پایین گزاشتیم نشون نمیدن هم کمیسیونخودشون پایین میاد هم دیگه مستاجرا خونه های دیگه رو نمیگیرن به نظرشون گرون میاد!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله ی خونه عالی با قیمت خوب بهتون میرسه ولی نفرین نکن عزیزم صاحبخونه هم مشکل داره و میخواد ...

من نمیگم خونشو مفت بده اما میان یک قیمتای نجومی میگن ک اصلا توخواب نمیبینی 

هرسال اجاره رو زیاد میکردن مثلا سالی ۱۰۰الی۲۰۰مینداختن رو اجاره اما الان طرف ۱میلیون گذاشته رو اجارش واقعا این پولا خوردن نداره

وقتی خودمون ب خودمون رحم نداریم بعد توقع داریم امریکا دلش ب حال ما بسوزه 😄

نفرین من فقط همین باشه ک انشاا... سردخترپسراشون بیاد این بلا

اونا كه ميگن صاحبخونه ها حق دارن ميشه بگيد كدوم منبع درامدي در عرض يكسال سه برابر شده مه صاحبخونه هم ميخواد منبع درآمدش سه برابر شه همه جاي دنيا رو خونه دوم به بهد ماليات سنگين ميزارن براي جلوگيري اين مدل طمع كاري

صاحبخونه براساس ارزش ملکش و طبق عرف مملکت اجاره میگیره و اونم مشکلات خودشو داره هر دوسال باید رنگ کنه هر ۵ سال کابینت عوض کنه و....

هیچکس مالشو مفت نمیده

خدا لعنت کنه اونی که این وضعو درست کرد

۳ سال پیش با ۲ میلیون جدیدترین گوشی سامسونگو خریدم حالا  اس۱۰ شده ۱۲ میلیون نون سنگگ ۳ هزار تومن تن ماهی ۱۸ هزار تومن و....خب با این وضع کسی خونشو زیر قیمت میده؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
حالا چرا خدا لعنت کنه عزیزم ما صابخونه ها این خونه ها ثمره عمرمونه طرف داراییش همینه نمیخواد مفت بفر ...

چراهمتون فک میکنین من منظورم اینه خونش رو مفت بده دست ما؟؟؟

باباهرچیزی عرفی داره اینا کلا هیچی حالیشون نیس هرکی قیمت میده براخودش 

فک میکنم شماهنوز مستاحری نکشیدی بفهمی منظورم چیه

من نمیگم خونشو مفت بده اما میان یک قیمتای نجومی میگن ک اصلا توخواب نمیبینی  هرسال اجاره رو زیا ...

اینجوریام نیست عزیزم که قیمت نجومی بزنن قیمتا نجومی شده انقدم ناله نفرین نکن ما خودمون مستاجر داریم ولی از حق خودمون کوتاه نمیایم هر چی املاک گفت همونه. حالا خوبه صابخونه ها نبودن وسایل کسایی که خونه ندارن تو کوچه بود؟ چقد نفرین میکنی بعد توقع داری گشایش بشه تو کارت عجیبه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
صاحبخونه براساس ارزش ملکش و طبق عرف مملکت اجاره میگیره و اونم مشکلات خودشو داره هر دوسال باید رنگ کن ...

خداخیرت بده طبق عرف اگ بدن حرفی نیس اما هروی براخودش یک قیمت میده 

من نمیگم خونشو مفت بده اما میان یک قیمتای نجومی میگن ک اصلا توخواب نمیبینی  هرسال اجاره رو زیا ...

خب عزیز من این چه حدفیه شما میزنی😐

پکیج شیرالات چقد گرون شده شما وفتی تو خونشی اینا رو داری استفاده میکنی همه ب مرور زمان خراب میشن مستهلک میشن طرف صلواتی خونشو نمیده که بهت

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
صاحبخونه براساس ارزش ملکش و طبق عرف مملکت اجاره میگیره و اونم مشکلات خودشو داره هر دوسال باید رنگ کن ...

عزيزم من كسيو ميشناسم تو يه ساختمون دو سه سال ساخت واخد بالايي مثلا متري بيست و پنج پاييني رفته كابينت عوض كرده گذاشته متري سي و پنج بفروشه به نظرت اين آدم حق داره؟

چراهمتون فک میکنین من منظورم اینه خونش رو مفت بده دست ما؟؟؟ باباهرچیزی عرفی داره اینا کلا هیچی حالی ...

عرف سکه ۲ تومانه دلار ۴ تومانه لباسشویی ال جی ۳ تومانه و.... گوشت ۲۵ تومانه نه ۱۲۰ تومان عرف کجا بود یه کیسه سیمان شده ۱۵ هزار تومان برو بازار میلگرد ببین جه خبره فک کردی خونه ها مث قارچ یه شبه سبز میشن نه گلم نقشه و کارگرو خریدو .....پوست ادم کنده میشه تا یه تیکه زمین بشه خونه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
اینجوریام نیست عزیزم که قیمت نجومی بزنن قیمتا نجومی شده انقدم ناله نفرین نکن ما خودمون مستاجر داریم ...

بعله هرچی املاک گفت همونه

همین دیروز توبنگاهی املاکی داشت تلفنی باصاحبخونه حرف میزد میگفت بابا ب پیر ب پیغمبر خونت نمیارزه این قیمت ک داری میگی یکم انصاف داشته باش 

عزيزم من كسيو ميشناسم تو يه ساختمون دو سه سال ساخت واخد بالايي مثلا متري بيست و پنج پاييني رفته كابي ...

بله عزیزم امکانات قیمت خونه رو میارن بالا کابینت اهنی داریم و کابینت ممبران طرف خرج میکنه میکشه رو خونه اشعال دست مردم نمیده

عرف سکه ۲ تومانه دلار ۴ تومانه لباسشویی ال جی ۳ تومانه و.... گوشت ۲۵ تومانه نه ۱۲۰ تومان عرف کجا بود ...

خب يعني صاحبخونه بايد انتقام اين گرونيو از كارمندي بگيره كه حقوقش همش بيست درصد اضافه شده پس انسانيت چي