2777
2789

الان ۱ماهه دارم میگیردم خونه های آشغالی با قیمتای نجومی 

برداشتن ۳تا کابینت زدن ب دیوار اشپزخونه جزیره اسم گذاشتن روش 

دیشب یک خونه ازدیوار  دیدیم قرارشد قولنامه کنیم طرف شهرستان بود گفت فردامیام حالا الان هرچی زنگش میزنیم گوشیش خاموش😢😢

نمیدونم‌پشیمون شده یا قیمت بالاترواگذارش کرده

خسته شدیم بسکه دنبال گشتیم😢😢

هردو حق دارن هم صاحب خونه هم مستاجر 

صاحب خونه هم مشكل و بدبختي خودشو داره 

مستاجرم مشكلات خودشو 

ولي چه ميشه كرد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله ی خونه عالی با قیمت خوب بهتون میرسه

ولی نفرین نکن عزیزم

صاحبخونه هم مشکل داره و میخواد از اینجا پولش رو درآره.

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏
شايدباتريش تموم شده مردم سرمايشونوك نميتونن همينجوري دراختيارمابزارن خونه خوب پول خوبم ميخواد

خب مگه نمیخواستیم پولشو ردیم والا قیمتش همچین کم هم نبود

واقعا سخته

اما صابخونم وقتس همچی گرونه و منبع درامدش اون خونس باید بکشه روش، همونطور ک انتظار داریم حقوق بالا بره با گرونیا، صاحب خونم درامدش همونجاس. حالا استثناهم هس ک درامدش فقط خونه نیست.

ایشالا همچی ارزون شه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حالا چرا خدا لعنت کنه عزیزم ما صابخونه ها این خونه ها ثمره عمرمونه طرف داراییش همینه نمیخواد مفت بفروشه حالا اگه یه النگو داشتی حاضر بودی هزار تومان ارزونتر بفروشی؟ نه ادم  چیزی رو که بابتش زحمت کشیده مفت نمیده. قیمتا رفته بالا چون مصالح گرون شده خب الان چه ربطی به صابخونه ها داره؟ 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

دیگ همه چی گرون شده یکی دیگ رو باید لعنت کرد 

انشالله خونه خوب گیرت بیاد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا