من لوبیاهامو با حدودا به لیوان آب میزارم بپزه آبش که خشک شد زیرشو خاموش میکنم توی یه ماهیتابه دیگه پیاز رو نگینی میکنم طلایی که شد لوبیاهارو میریزم چند دقیقه که تفت خورد و بوش خوب شد ادویه هام(زرد چوبه.پودر کچاپ.کاری.دارچین.فلفل قرمز)رو میزنم و بعدش رب گوجه یک دقیقه رب رو تفت میدم و بعد نصف استکان(یعنی خیلی کم) آب میریزم که رب وا شه بعد در ظرف رو میزارم تا آبش خشک شه
من لوبیا پلوهام خیلی معروفه
در ضمن مرغ رو کوچک کوچک خرد میکم وجدا سرخش میکنم و رب گوجه میزنم و بعد روی دیس میریزم