2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اينجوري درست ميكنم 

پياز داغ كه گرفتم گوشت چرخي رو هم سرخ ميكنم تو پياز داغه ادويه هم ميزنم بعدش لوبياي اب پز رو اضاف ميكنم يه تفت ميدم بعدش گوجه نگين نگيني ميكنم اضافش ميكنم بازم تفت ميدم و كمي زعفرون با ابليموهم اضاف ميكنم بعدش ميزارم لا برنج

من لوبیاهامو با حدودا به لیوان آب میزارم بپزه آبش که خشک شد زیرشو خاموش میکنم توی یه ماهیتابه دیگه پیاز رو نگینی میکنم طلایی که شد لوبیاهارو میریزم چند دقیقه که تفت خورد و بوش خوب شد ادویه هام(زرد چوبه‌.پودر کچاپ.کاری.دارچین.فلفل قرمز)رو میزنم و بعدش رب گوجه یک دقیقه رب رو تفت میدم و بعد نصف استکان(یعنی خیلی کم) آب میریزم که رب وا شه بعد در ظرف رو میزارم تا آبش خشک شه

من لوبیا پلوهام خیلی معروفه

در ضمن مرغ رو کوچک کوچک خرد میکم وجدا سرخش میکنم و رب گوجه میزنم و بعد روی دیس میریزم

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌

راستی وقتی مایه لوبیاپلو رو لا بلای برنج آبکش شده ریختید هم نزنید خمیر میشه بزارید خوب دم بکشه بعد

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌