2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 56 پست
اینم زیاد بگو مخصوصا بعد اذان صبح خدا هم دل تورو هم همسرت وشادکنه

مرسی گلم برام دعاکن

خدایابه آبروی فاطمه ی زهرا دامن همه ی ما مامانای منتظر رو سبزکن...به حقه امام حسین قسمت میدم دیگاه انتظاربسه....آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به حق امام حسین خدا بهت نی نی سالم و صالح بده عزیزم من خودم حامله میشم ولی همش سقط می شه می ...

ممنون

ایشالا بچتم میمونه و سالم دنیامیادنگران نباش

خدایابه آبروی فاطمه ی زهرا دامن همه ی ما مامانای منتظر رو سبزکن...به حقه امام حسین قسمت میدم دیگاه انتظاربسه....آمین
سلام دوستان روزبخیر ختم خواستین برای حاجت یا امواتتون درخدمتم ممنون میشم به اشناودوستاتونم م ...

یه خانمی باهاتون کار داشت تاپیک زد دیدی؟

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
ان شاالله...دعا کن منم یه روز یه بی بی چک مثبت ببینم

انشالله

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
ان شالله به حق امام حسین خدا بهت نی نی سالم و صالح بده عزیزم من خودم حامله میشم ولی همش سقط می شه می ...

خانمی خب چرا قرص آ اس آ نمیخوری ؟بهتره شیاف بزنی و درکنارشم قرص بخوری انشالله ک بارداری بدون خطر و خوبی داشته باشی ....واس منم دعاکن

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
ان شاالله...دعا کن منم یه روز یه بی بی چک مثبت ببینم

فقط ببینی کافی نیست گلم منم این ماه دیدم ولی همون وقت پریود شدم ....انشالله ک خیلی زود خبر بارداریتو به بچها بدی و تیکرت هم واقعی بشه

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین