2777
2789
عنوان

دلتنگ...

152 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد

من چهارساله با يه نفر توي رابطم و خيليم همديگرو دوس داريم

اما الان نزديك يك ماهه ازهم جدا شديم بخاطر يه رفتار تند و اشتباه من كه فورا هم پشيمون شدم

دوسه بار عذرخواهي كردم اما فقط گفت فداي سرت...انگار ديگه هيچ علاقه اي به من نداره..خيلي دلتنگشم و نميدونم بايد چيكار كنم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون باعث شد اتفاق ناراحت كننده اي بيوفته كه بعدش من واكنش تند نشون دادم...خيليم ازش عذرخواهي كرد ...

پسرا اینجورین کافیه یه چیز بهشون بگی که خوششون نیاد

میدونم درکت میکنم بهترین کار اینه که باهاش منطقی حرف بزنی 

ببینی اگه بخشیدت چرا اینجوریه رفتارش

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
پسرا اینجورین کافیه یه چیز بهشون بگی که خوششون نیاد میدونم درکت میکنم بهترین کار اینه که باهاش منطق ...

اره..مشكلم اينه اون چندباريم كه عذرخواهي كردم انقدر دلگير بودم ازش بعد معذرتخواهي فقط گله كردم ازش،كاش باهاش منطقي صحبت ميكردم..

اره..مشكلم اينه اون چندباريم كه عذرخواهي كردم انقدر دلگير بودم ازش بعد معذرتخواهي فقط گله كردم ازش،ك ...

هنوز دیر نشده زنگ بزن باهاش منطقی حرف بزن دنیا دو روزه ارزش نداره از کسی که دوسش داری دور بمونی

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
هنوز دیر نشده زنگ بزن باهاش منطقی حرف بزن دنیا دو روزه ارزش نداره از کسی که دوسش داری دور بمونی

خودمم دلم نمياد ازش دور باشم چون ميدونم بهم نياز داره،اما ميترسم اگه دوباره باهاش حرف بزنم از چشمش بيوفتم به خودش مغرور بشه و از اين حرفايي كه ميزنن..... ميدونم اينجور ادمي نيست اما خب ميترسم يكم..چون غرورمو بخاطرش خيلي شكستمم

خودمم دلم نمياد ازش دور باشم چون ميدونم بهم نياز داره،اما ميترسم اگه دوباره باهاش حرف بزنم از چشمش ب ...

مرگ یه بار شیون یه بار

فقط یه بار برای همیشه باهاش منطقی حرف بزن دعوا هم نکن با یه لحن مهربون بپرس دلیلشو