2777
2789

سلام

برای ما ی حلب پنیر تبریزی سوغات آوردن و گفتن ۲۰ روزی بازش نکنیم .

حالا که بعد ۲۰ روز باز کردیم پنیر شله.  یعنی شکل قالبی که از ظرف درمیارم تو بشقاب میذارم متلاشی میشه بس که شله. چی کار کنم سفت شه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه هس بخاطر همین...بزار دو سه ماه بمونه   بعدم دیدی بازم شوره ...قبل خوردن نیم ساعت بزار تو آب بمونه شوریش کم میشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم نمک نزن ما توروستا زندگی میکنیم مامانم اینجورموقع ها میزاره توآب ساده بدون نمک یکم بهترمیشه شوری ام میره خودشو جمع میکنه ولی بهتره زودتربخورید تمام شه چیزخاصی نیس زیادی تواب نمک مونده اینجور شده ما مثل کره میمالونیم رونون میخوریم 

همه فقط توروداریم و بس..‌

پنیر رو حداقل باید شش ماه نگه داری بعد بازکنی زود بازکردین   ...نخورینا مریض میشن پنیر تازه تب مالت میاره...بزارید کهنه بشه اون که شله نشانه ی تازگیشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الهی عزیزم حالا یکم دربیاربزارتواب ببین خوب میشه یا یکاری کن هرکی بهت داده ازش سوال کن ببین پنیرچیش بوده خودش بهترمیدونه ازبچه های اینجانپرس بدترگیجت میکنن پنیرت ام حیف میشه

همه فقط توروداریم و بس..‌
الهی عزیزم حالا یکم دربیاربزارتواب ببین خوب میشه یا یکاری کن هرکی بهت داده ازش سوال کن ببین پنیرچیش ...

😂😂😂😂

الانم گیج شدم.

یکی میگه زود بخور یکی میگه نخور.

نمی تونم سوال کنم. رودربایستی داریم خیلی.