2777
2789
عنوان

خرید لوازم خانگی از بانه ... آره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7844 بازدید | 29 پست
ببین عزیزم هر چی میخای از شهر خودت بگیر قیمت اصل با شهر خودتون هیچ تفاوتی نمیکنه فقط پر جنس تقلبیه ...

اخه قیمت شهر خودمون خیییییییییلی زیاده جالبه که قیمتا هم متفاوته .... مثلا یه مدل ساید سامسونگ مامانم خوشش اومد ... یجا میداد 27 تومن ... یجا میداد 34 تومن!!!... ولی بانه میگه خرید قبلی داریم قیمتشون ارزون تره ... واسه همین دو به شکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بفهمم بدله؟    

بپرس از جای مطمعن خرید کن.یا وقتی جنسی دیدی خواستی بخری اسمشو سریع تو نت سرچ کن ببین مطابقت داره یا نع.من جاروبرقی بوش بدل بهم انداختن ولی خدارو شکر بازم خوبه.یارو اصلشو نشونم داد گفت اینو تموم کردم مدل دیگه دارم فرقی با این نداره تازه بهترم هست ولی من از ظاهر اون خوشم اومد هرکاری کردم اونو نداد گفت این نمونس اینقد گیر دادم الکی گفت لوله نداره.بعدا ک اومدم شهر خودم فهمیدم اون اصل بوده.

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اخه قیمت شهر خودمون خیییییییییلی زیاده جالبه که قیمتا هم متفاوته .... مثلا یه مدل ساید سامسونگ مامان ...

ببین گلم من پارسال همین موقع بانه بودم

اصلا قیمت قبل و اینا گول نخور اونجا ثانیه ای ک دلار میزاشت روش اینا هم میکشیدن رو جنس

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من همه خرید جهازم از بانه بود وهمه خوبن ولی به نظرمن اعتماد نکن به بازار اینترنتی

سلام 

ما در بانه یک فروشگاه معتبر داریم که برای راحتی مشتریانی که میخوان خرید لوازم خانگی از بانه داشته باشن، وارد بازار دیجیتال مارکتینگ هم شدیم.

ما برای راحتی و اطمینان شما خدماتی همچون: «گارانتی 100% معتبر»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا»،

«مشاوره حرفه ای فروش»، «ارسال سریع »، «پرداخت در محل » و « ارسال رایگان کالا» را عرضه میکنیم.

برای ورود به سایت کلیک کنید.  خرید لوازم خانگی از بانه   

سلام خانوما

به نظر من تو این شرایط گرونی و تحریم لوازم خانگی فقط میشه به بانه اعتماد کرد. 

من خودم از بانه سولین خرید کردم. جنساش همه اصل بودن و کلی راضیم. 

لینکش رو پایین گذاشتم براتون

خرید از بانه سولین