2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

1589 بازدید | 60 پست

سلام دوستان عزیزم.من هفته هفتم بارداری هستم و مجبور شدم یک سفر برم،خیلی سرپا ایستادم و از سه روز پیش لکه بینی دارم.با عرض معذرت قهوه ای رنگ هست و فقط موقع خشک کردن،روی دستمال هست.خیلی ترسیدم،دکترم هم در دسترس نبود.لازم به ذکر هست که بعد ده سال با ivf باردار شدم.لطفا راهنماییم کنید.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بری احتمالا برات سونو مینویسه و بعدش شیاف پروژسترون بهت میده و میگه کاملا استراحت کن 

میدونید قلب جنین کی تشکیل شده؟دکترم شهر دیگه ای هست،گفتن چهارشنبه بیا برای دیدن قلب،فردا برم؟

میدونید قلب جنین کی تشکیل شده؟دکترم شهر دیگه ای هست،گفتن چهارشنبه بیا برای دیدن قلب،فردا برم؟

من هفته ی ۷ رفتم واسه قلب.از همون اولم لکه بینی داشتم دکتر بهم شیاف سیکلوژست داد روزی ۳ تا! بعد یه شب خونریزی کردم دکتر امپول پروژستورن هم اضافه کرد هفته ۱۱ کلا از بین رفت لکه بینی.منم از اول فقط موقع خشک کردن لک قهوه ای تیره میدیدم.منم ivf کردم

باید به پشت بخوابم یا به پهلو هم میشه خوابید؟ببخشید شاید سوالاتم ابتدایی باشه،چون هیچ تجربه ای ندارم،از خانواده ام هم دورم،به هیچکس هم بارداری مو نگفتم و نمیتونم جای دیگه ای سوال بپرسم.

منم يهو خونريزي كردم شياف تنها فايده نداره آمپول پرژسترون عاليه كاش الان داشتي ميزدي سريع قطع مي ...

میشه برم از داروخونه بگیرم بزنم الان؟یا تا فردا که مرکز باز میشه صبر کنم ببینم چی میگن؟

باید به پشت بخوابم یا به پهلو هم میشه خوابید؟ببخشید شاید سوالاتم ابتدایی باشه،چون هیچ تجربه ای ندارم ...

من کلا به پهلو میخوابیدم مخصوصا چپ.آب زیاد بخور الانم روزی یه لیوان نشاسته با اب بخور مامای مرکز بهم گفت واسه قطع لکه بینی خوبه.دسشویی هم فرنگی