الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمککنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید