2777
2789

هر بازی واسه ی سن خوب و جذابه، من بچه یکساله دارم، بپر بپر ، تو حیاط خونه بدو بدو میکنیم، داستان میخونم واسش اگرچه زیاد متوجه نمیشه ولی یادش میمونه و تکرار میکنه، توپ بازی، عروسک، لوگو، عمو زنجیر باف میخونم و بازی میکنیم، آسیاب بشین میشینم. . . . ورزش گاهی اوقات باهم انجام میدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قایمباشک.فوتبال.ماشین بازی.مبلهارو جدامیکنیم چادرمیندازیم روش خونه درست میکنیم میریم توش غذا و خوراکی میخوریم.نقاشی میکشم اون حدس میزنه.اتاق رو پارک تصور میکنیم تخت رو حوض پارک😁شیرجه میزنیم روتخت آببازی میکنیم مثلا.قصه هارو به صورت نمایش بازی میکنیم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
قایمباشک.فوتبال.ماشین بازی.مبلهارو جدامیکنیم چادرمیندازیم روش خونه درست میکنیم میریم توش غذا و خوراک ...

چه بامزه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
حالا بچه تون کدومو بیشتر دوست داره؟  

همشونو دوس داره.هیجانزده میشه. کلا بازی با منو خیلی دوس داره😍😍😍

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چه بامزه

کدومش؟😁

اتاق و پارک 😂

😂😂😂😂

تخلیشو تقویت میکنم😁

کمتر بچه ای پیدا میشه که بازی بامامان باباشو دوست نداشته باشه 

بعضی پدر و مادرها بدتر عصبیش میکنن.پسرم با پدرش زیاد تفاهم ندارن.دعواشون میشه😂😂😂