2777
2789
عنوان

اسم دخترونه مذهبی و به روز پیشنهاد میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 78 پست
من مذهبی نیستم اسم مذهبی هم نزاشتم ولی اسامی مذهبی زیادی هست که هم خوب تلفظ میشن هم معنی زیبایی دارن ...

آخه خیلی اختلاف نظر داریم از نظر اون اسمی که خیلی تکرار شده باشه مذهبی تره اما من دوست دارم جدید و به روز باشه یه داستانی داریم از اول بارداریم مخصوصا برای اسم دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی اختلاف نظر داریم از نظر اون اسمی که خیلی تکرار شده باشه مذهبی تره اما من دوست دارم جدید و ب ...

خیلی سخته اینطوری درست میگی ولی خب خیلی از اسمایی که دوستان گفتم واقعا هم قشنگه هم راحت تلفظ میشه 

خاطره بعدی مربوط به دختر خالمه 

خاله من خیلی دختر داشت و خودشو شوهرشم آدمای. ساده و بیسوادین 

این خاطره مربوط به ۲۷_۸سال پیشه

دختر آخرش که دنیا میاد شوهر خالم میگه حتما باید اسمشو بذاریم دختر بس که دیگه بعد از این بچه هامون دختر نشن

خلاصه از شانس اون بچه خالم که میاد ثبت احوال  وداداشمم واسه کاری اونجا بوده  

داداشم که قضیه رو میفهمه میگه خاله بده من برم شناسنامه شو بگیرم تو بشین رو نیمکت چون بچه کوچیک بغلته بعد داداشم میره اسم بچه رو میذاره فاطمه و شناسنامه رو میده به خالم و بهش میگه اسمش شد فاطمه

خاله م از ترس به شوهرش نگفت و تا سه سال بهد که شوهرش زنده بود همه به بچه میگفت بسی بعد که باباش مرد دیگه اسم خودشو گفتن

خیلی سخته اینطوری درست میگی ولی خب خیلی از اسمایی که دوستان گفتم واقعا هم قشنگه هم راحت تلفظ میشه&nb ...

منم اینا رو دوست دارم به همسرم پیشنهاد دادم همه رو گفته نه جدیدا میگه حنانه به نظر خودم خیلی معمولیه 

هیچ وقت فکر نمی کردم انتخاب اسم انقدر سخت باشه

خیلی سخته من سر اسم یچه اولم تا یکهفته مونده به تولدش اسمی انتخاب نکرده بودم یه شب خواب دیدم میخوام بهش غذا بدم میگه به من بگو الی اسم من الی خانومه   دیدم لااقل بزارم الینا فردا بهش میگم خودت خواستی