2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اندو متریوز دارم علائمش در هر کسی تقریبا متفاوت بستگی داره کجا رو در گیر کرده باشه

شما جسارتا چه علایمی داری چند ساله هستی چطور بیماری تشخیص داده شد ازدواج کردی بچه داری میشه لطفا اگر میشه کاملا توضیح بدی دوستم

فقط لطف خدا

با سونوگرافی معلوم می شه . یعنی حین پریود یک مقدار از سلولهای جداره رحم از توی رحم میریزه بیرون و این سلولها خارج از رحم تو حفره شکم با هر پریود اینا هم پریود می شن . بیشتر در خانومای تحصیل کرده دیده شده . باروری رو کم می کنه . ممکنه مثل سرطان زیاد بشه و به جاهای دیگه بزنه . و اگه دیر بهش برسی اندامهایی مثل کبد کلیه رو از کار بندازه . با لاپاروسکوپی جراحی می کنن و خارج می کنن . به متخصص زنان باید مراجعه کرد . 

علائمش درد وحشتناک پریود . دردهای مبهم و کم در حفره لگن  . خون پریودی سیاه و قیری و لزج . 

دکتر خوب هم حسین اصف جاه + زیر میزی

شما جسارتا چه علایمی داری چند ساله هستی چطور بیماری تشخیص داده شد ازدواج کردی بچه داری میشه لطفا اگر ...

من کلاسمت چپ خیلی درد دارم مخصوصا در زمان پریود موقع دفع مدفوع درد دارم اینا کلا در زمان پریودیه بعصی وقتام خود به خود باس ن م لگنم درد میکنه میزنه به کلیم که اویل فک میکردم کلیمه  پای سمت چپم دستم درد میکنه به حدی که زیاد نمیتونم راه برم چون احساس میکنم کف پام داره سوراخ میشه ۳۳ سالمه بچم ندارم😞

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
من کلاسمت چپ خیلی درد دارم مخصوصا در زمان پریود موقع دفع مدفوع درد دارم اینا کلا در زمان پریودیه بعص ...

چطور تشخیص داده شد من خیلی دکتر رفتم ودردم فقط یه هفته تو ماه هست و موقع پریود درد ندارم ولی سمت چپ پایین خیلی درد میکنه لگنم و درگیر میکنه حالا دنبال یه متخصص خوب هستم منم ۳۲  هستم میگن باعث ناباروری هم میشه 

درمان هم کردید

فقط لطف خدا
با سونوگرافی معلوم می شه . یعنی حین پریود یک مقدار از سلولهای جداره رحم از توی رحم میریزه بیرون و ای ...

من سونو ریاد دادم مشخص نشد راهش لاپاروسکوپی در بعضی موارد سونو رنگی در پریودم مشکلی ندارم یه هفته قبل از پریود فقط درد شدید دارم

فقط لطف خدا
چطور تشخیص داده شد من خیلی دکتر رفتم ودردم فقط یه هفته تو ماه هست و موقع پریود درد ندارم ولی سمت چپ ...

با سونو واژینا احتما دادن که نود درصد اندو باشه من ده جا سونو گرافی رفتم تا بلاخره دستو پا شکسته اونم قطعی نه گفتن شاید اندو باشه  تا اینکه یه دکتری ابن سینا رو معرفی کرد گفت برو کلینیک اندو متریوز دکترای خوبی داره بلاخره اونجا تشخص دادن اندومتریوزه که نیم سانت بود به خاطر دیر تشخیص دادن رسیده به پنج سانت اونجام گفتن بافریز تخمک شی که ۶ تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد دوباره باید برم برا فریز چون گفتن دوتا کمه بعد برا سونو مخصوص اندو وقت گرفتم که انقد شلوغ بود گفت دوماه دیگه تماس میگیریم بعد اون لاپراسکوپی 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
با سونوگرافی معلوم می شه . یعنی حین پریود یک مقدار از سلولهای جداره رحم از توی رحم میریزه بیرون و ای ...

عزیزم متوجه زیر میزی نشدم واضح تر میگی دوستم

و اینکه شما دچاری یا نه

فقط لطف خدا
با سونو واژینا احتما دادن که نود درصد اندو باشه من ده جا سونو گرافی رفتم تا بلاخره دستو پا شکسته اون ...

ابن سینا خوبه دیر تشخیص دادن یعنی چه مدت بیمار بودی

برای بارداری الان فریز تخمک انجام میدی

برای درمان تندو چکار کردی

فقط لطف خدا