سلام..من خوابیده بودم بعدش یهو احساس کردم ی مایع ازم خارج شد دوباره با فاصله کم مایع خارج شد جوری ک ران پاهامم خیس شد.بعد ک رفتم همون موقع دستشویی دستشویی داشتم..حالا بنظرتون کیسه ابم پاره شده یا ادرارم بوده..الانم ن درد دارم ن چیزی..هفته سیو نه هستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شکم دومم بود باید سزارین میشدم ولی دو هفته قبل عمل ساعت پنج صب کیسه آب پاره شد اصلا درد نداشتم ریلکس پاشدم رفتم حمام یه ساعتی گذشت خونه مامانم بودم . مامانم بیدار شد گفت چی شده منم گفتم گفت پاشو زود بریم بیمارستان الان بچت میاد .. واااااای تو ماشین دردام شروع شد تا رسیدیمو دکترم اومد درد وحشتناکی گرفتم جوری که دست یه آقایی بود متخصص بی حسی .. دستمو گرفت کمکم کنه برم رو تخت اونقدر دستش فشار دادم ....واااای چقدر بد بود اون آقاهه برای اینکه دلداریم بده میگفت خودمم دارم بابا میشم .. تا بی حسی زد مردم اخه من تجربه درد زایمان نداشتم اولیم سزارینی بود