2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 40 پست
اخه خیلی ادمو اذیت میکنن میگن لحظه اخری ک شدید درد داریم بریم

اره عزیزم زودبری امپول فشار میزنن و اذیتت میکنن بزار دردات شروع بشه نگران نباش برای منم دعا کن  من ۸ ماهمه ،گلم انشاالله که به سلامتی زایمان کنی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکم دومم بود باید سزارین میشدم ولی دو هفته قبل عمل ساعت پنج صب کیسه آب پاره شد اصلا درد نداشتم ریلکس پاشدم رفتم حمام یه ساعتی گذشت خونه مامانم بودم . مامانم بیدار شد گفت چی شده منم گفتم   گفت پاشو زود بریم بیمارستان الان بچت میاد .. واااااای تو ماشین دردام شروع شد تا رسیدیمو دکترم اومد درد وحشتناکی گرفتم جوری که دست یه آقایی بود متخصص بی حسی .. دستمو گرفت  کمکم کنه برم رو تخت اونقدر دستش فشار دادم ....واااای چقدر بد بود  اون آقاهه برای اینکه دلداریم بده میگفت خودمم دارم بابا میشم .. تا بی حسی زد مردم اخه من تجربه درد زایمان نداشتم اولیم سزارینی بود

بچه ها ی سوال ...موقعه کیسه اب پاره میشه شروع میکمه دهان رحم باز شدن یا قبل پاره شدنم میتونه دهانه ...

خیلیا کیسه ابشون پاره نمیشه اصلا و درد زایمان شروع میشه

بعضیا هم کیسه اب پاره میشه بعد دردشون شروع میشه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
نشتي داشت يا يهو پاره شد ؟؟؟ ني نيتون چند روز دستگاه موند؟

نشتی داشت بعدیه هفته رفتم سونو گفت ازحجم کیسه اب کم شده روز بعد زایمان کردم یه هفته نگهش داشتن 

خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)
نشتی داشت بعدیه هفته رفتم سونو گفت ازحجم کیسه اب کم شده روز بعد زایمان کردم یه هفته نگهش داشتن 

خدا براتون حفظش كنه منم ٢٩ هفتم همش توهم نشتي دارم نميتونم از ترشح تشخيصش بدم چقدر بده اين توهمات☹️

خدا براتون حفظش كنه منم ٢٩ هفتم همش توهم نشتي دارم نميتونم از ترشح تشخيصش بدم چقدر بده اين توهمات☹️

ممنون خدا بچه شماروهم حفظ کنه خودت رو بیخیال بگیر زیادفکرش نباش هرچی خدابخواد همون میشه

خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)