2777
2789
عنوان

هایپرشدن

105 بازدید | 4 پست

من شنبه تخمک کشی داشتم بعدش خیلی حالم بدشد سرگیجه و تهوع داشتم شکمم خیلی بزرگ شده وسفت درد میکنه شکمم یکم اب اورده پهلوهام کمرم ورم کرده چیکار کنم دوبار دکتر رفتم گفت پریود شی خوب میشی فقط ۳تاسرم بهم داد چون نمیتونستم چیزی بخورم کسی تجربشو داشته کمکم کنین چیکارکنم نمیتونم درست بشینم راه برم

عزیزم داروهات برای تحریک تخمدان خیلی زیاد بود من قبلا واسه آی یو آی استفاده کردم میخوام بدونم خیلی از اونا بیشتره انشاالله که موفق بشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست گلم اول اینکه ایشالا جنینای تپلی زیاد برات درست بشه و با اولین انتقال مامان بشی

و اینکه سفیده تخم مرغ و دوغ زیاد بخور و سرمهایی ک داری حتما تزریق کن و فعلا دولا راست نشو و کارای سنگین نکن چون الان تخمدان شما خیلی بزرگ شده و خطر پیچیدگی داره تا یک هفته مراعات کن و غذاهای نفاخ نخور اگه بهتر نشدی حتما ب دکترت مراجعه کن