2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا مث فرهی و اینا ک معروفن، فروش نتی و قابلیت مرجوعی دارن خوبه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خوب فروش اینترنی فرش هم مرجوعی داره ، ضمن اینکه مشخصاتش مشخصه و قیمت مناسبتر به خاطر بی واسطه بودن داره

ضمن اینکه کیفیت فرش ها بسته به تراکم و شانه و ... سنجیده میشه و دیدن یا ندیدن اون از نزدیک تاثیری تو انتخاب کیفیت نداره

سلام یه سوال راجع به فرش دارم من از یه فرش مدل پتینه خوشم اومده ولی جنسش پلی استر و پنبه اس جنسش بده به نظرتون؟برای سالن میخام

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

نخ ویرجین یا ورژن چیست؟

نخ ویرجین یا ورژن نوعی از نخ است که از الیاف مصنوعی تهیه شده و در کنار نخ آکریلیک، بی‌سی‌اف و پرپیلن، از جمله الیاف کاربردی در تولید فرش در سراسر دنیاست.

همانطور که اشاره کردیم، این نوع نخ، با گران شدن هزینه‌های تولید بافت فرش مورد توجه قرار گرفت و به صنعت فرش‌بافی وارد شد.

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که جنس نخ ورژن از نخ‌های بازیافتی و به اصطلاح ریسایکل است. در صورتی که اینطور نیست. جنس این نخ گرانول نو است و از دسته اول پتروشیمی تولید می‌شود.

خوب است بدانید که نوع نخ، یکی از معیارهای بسیار مهم در کیفیت، زیبایی و دوام فرش است. همچنین یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت فرش‌ها به شمار می‌رود که هم برای تولیدکنندگان و هم خریداران اهمیت دارد.

با به وجود آمدن نخ‌های جدید ورژن، تغییراتی در تولید و بافت فرش ارزان‌قیمت و در عین حال بادوام اتفاق افتاد که امروزه کاربرد فراوانی دارد.

مشاهده فرش های طرح 700 شانه با نخ ویرجین

ویژگی‌های مهم نخ ورژن را بشناسیم

هر نوع نخ با ویژگی‌های خاصی شناخته و تعریف می‌شود که خاص همان نوع است. این ویژگی نخ‌ها است که باعث می‌شود استقبال و عدم استقبال از آن‌ها صورت بگیرد و یا به عنوان امضای خاص یک نخ شناخته شود. در ادامه قصد داریم که با ویژگی‌های نخ مصنوعی ورژن آشنا شویم:

مشاهده گامل مقاله نخ ورژن و کاربردهای آن در بافت فرش ماشینی

فروشگاه اینترنتی برند فرش کاشان

مشاوره رایگان در خصوص انتخاب فرش ماشینی 

09023693600

BrandFarsh.com

@Brandfarsh