2777
2789
عنوان

گوشت اضافه يا كلوئيد گوش

6446 بازدید | 6 پست

سلام من حدود يك ما پيش پيرسينك كردم گوشمو ٤ تا سوراخ همشون برامده شدم يه كوچولى و يكيش يكم گوشت اضافه اورده خيلى كوووووچيك اولين بار اينجورى ميشه كسى راه حلى بلده ؟😪😪😪از عدسم ريز تره اما ميترسم بزرگ شه لطفا كمك كنيد اگه ميخوايد عكس بزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت خوب باشه.کلوئید، به رشد بیش از حد بافت اسکار گفته می شه که در اثر آسیب به پوستتون، ایجاد می‌شه. کلوئید پس از سوراخ شدن گوش، نمایان می‌شه و می‌تونه روی لوب یا غضروف گوش  ایجاد بش. رنگ کلوئیدها می‌تونه از صورتی روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر باشه. درمان کلوئید گوش و از بین بردن کلوئیدها، کاری دشوار می‌باشه. حتی اگر با موفقیت برداشته شوند، ممکن است دوباره ظاهر شوند. اکثر متخصصان پوستی، ترکیبی از درمان‌های مختلف برای نتیجه اثر بخش و طولانی مدت کلوئید، توصیه می‌کنن. گوشواره های فشاری، پرتودرمانی، عمل جراحی، استفاده از دارو و ... ازجمله روش های درمانی این مشکل هست.

دوست عزیز برای بررسی و رفع مشکلت من کلینیک گوش تهران رو بهت معرفی میکنم. چون کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است که از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

همین طور داخل سایتشون کلی مقاله در مورد مسائل و مشکلات گوش مثل کلوئید گوش، عفونت گوش، اگزمای گوش و ... وجود داره. حتما به سایتشون سر بزنید.  

https://tehranearclinic.com/

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران