در هر ماه چن روزش به شدت احساس میکنم دلم میخواد جدا بشم
میدونم هیچوقت نمیشم
فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش درحال بحث ودعواست همش من وبچه امو فحش میده از دستش دارم به خودکشی فکر میکنم امکانش نیست بچه امو بدم دست باباش تازگی کار پیدا کردم اونم بااصرار خانواده ام اولش مامانم کفت تو برو کار من بچه رونگه میدارم حالا پدرمو دراورده ازبس اذیت میکنه منت میذاره شکایت میکنه با بچه چهارساله دعوا میکنه فحشش میده نفرینش میکنه تو کارام دهالت میکنه لیست پیامکهاومتنشو باید بدونه وباهرکی تلفنی حرف میزنم باید بدونه کیه وچی میگم دیوونه ام کرده
من زمانی که شوهرم حرفمو اصلا نمیفهمه دلم میخواد برم ک هیچوقت برنگردم😔
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همش درحال بحث ودعواست همش من وبچه امو فحش میده از دستش دارم به خودکشی فکر میکنم امکانش نیست بچه امو ...
چرا بچتو نمیذاری مهد؟؟
ساعت کاریت چطوره؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40