2777
2789
عنوان

اسم محمد براى بچه اى كه در آلمان متولد شده.

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 39 پست
آخه روزی یکبار این تاپیکو میزنه😪

آخرشم هرکی نظر خودشو میپسنده 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محمد بسسسیار پرطرفداره تو کل دنیا... خیلی از خود اروپایی ها هم میذارن این اسم رو...ببین تلفظش ب آلم ...

در زیبایی این اسم شکی نیست

ولی من تا حالا ندیدم اروپایی ها بذارن

مگر مهاجرین غیر اروپایی و مسلمان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اشتباه میکنی اینجا نظر سنجی میکنی

معلومه که اسامی مذهبی برای ادمی که داره اروپا زندگی میکنه دردسر سازه

اینجا همه معلوم نیست چرا اینقدر جوگیرن

انگار بچه قراره متولد شهرستان خودشون بشه

...

بنظر من اسم رایان بهتره چون اونجا زندگی میکنی بهتره اسمی بزاری که بعدها بچه تو اون فرهنگ میخواد بزرگ بشه دوس داشته باشه،من خیلیا رو دیدم اسامی مذهبی داشتن تا رفتن اسمشون عوض کردن

خدایا درسته که خیلی گناه دارم ولی خب گناه دارم😊

محمد بزار عزیزم 

والا آلمانیا خیلی باشعورن 

اینطور نیست ک بگن چرا اسمت مذهبیه  چرا عربیه جرا  فلانه 

ایرانیا فقط این لوس بازیا رو دارن 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل