2777
2789

سلام دوستان،

ما در آلمان زندگى ميكنيم

ميخواستم بدونم اسم ني ني تو راهيمون رو بزاريم محمد بنظرتون چطوره؟؟؟

اسم انتخابيمون نيكان هست...

تعداد رای : 73
نظرسنجی
اسم ايرانى (نيكان)
10
13%
اسم ايرانى (رايان)
14
19%
اسم مذهبى (على)
12
16%
اسم مذهبى (محمد)
37
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگه ❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

خب رایان یه اسم بین المللیه

ولی محمد هم اونجا بی طرفدار نیس

در کل هرجای دنیا باشی اسم ائمه خوبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من شنیدم آلمانی ها نژادپرستن نمی دونم ولی ممکنه اسم اسلامی براش دردسرساز بشه ممکن هم هست بخاطر اینکه هرکسی سرش تو کار خودشه براش مشکلی پیش نیاد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من دوقلوهام هفت ماهشونه نامشون محمد و علی و عاشق این دوتا اسم هستم بااینکه مذهبی نیستم و دخترم اسمش دیاناست ولی از نام محمد خیلی خوشم میومد وبرام افتخار بود بذارم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اسم پسر من علیِ عاااشقشم پسرم۱۶ماهشه

منم اسم تو دلیم علی آقاس😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری