2777
2789
عنوان

با بچه های خواهرم چه کنم؟

245 بازدید | 23 پست

خواهر من هر وقت میاد خونم بچه شو ول میکنه... میگه بچم اومده خونه خالش بذار راحت باشه...تا چیزی ام میگم به خودش برمیخوره ...همشم میگه بچه مو دعوا نکنی ها.... حالا من نمیدونم پذیرایی کنم هواسم به بچش باشه... وقتی میاد خونم عزام میوفته...

داشتین تا حالا اینجور فامیلی دور و بر...؟

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

عجیب خاله ای هستی ماهم میریم هیچی نمیگه خالم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترعموهام😑😑امکان نداره بدون یه گند برن بیرون☹

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

آره😁خواهرشوهرم.باهلش رفت و آمد ندارم خداروشکر.شاغله وقت نمیکنه بیاد.خواهرم هم بچش شلوغه  هیچی بهش نمیگه بچمو اذیت میکنه و خونمو به هم میریزه دعواش میکنم خواهرم تو دلش ناراحت میشه ولی حرفی نمیزنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عجیب خاله ای هستی ماهم میریم هیچی نمیگه خالم

اخه بچش کوچیکه میزنه همه چیو میشکنه تا حالا چند تا چیز شکسته ... با دستای کثیف روغنی قشنگ فرشا و مبلا رو تبرک میکنه...شمام از اینکارا میکنین آیا؟

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

بله منم یه پسر خاله ی فوق العاده بی ادب و پرو دارم که حتی سرکشوهای منم می ره اونبار اومده پدبهداشتی را درآورده گرفته تو هوا می خنده می گه تو هم ازاینا داری. یا دست به بدن آدم می زنه با اینکه 9 سالشه خیلی هیزه و خیلی چیزا را می دونه. هر چی هم تو خونه باشه عین موش پیدا می کنه تا آخرشو می خوره فقط به پیاز و سیب زمینی کاری نداره والا هر چی باشه می خوره تا تموم بشه حتی هویج و خیار تو یخچالو مامانمم هیچیش نمی گه دلم می خواد بزنم تو گوشش

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺
متم جونم در میره براش اما وقتی یکم بزرکتر شن ببینی دارن چجوری حال تو و خونتو میگیرن دیگه برات اونقدری لذت ندارن ...وقتی میرن تازه نفس راحت میکشی....
متم جونم در میره براش اما وقتی یکم بزرکتر شن ببینی دارن چجوری حال تو و خونتو میگیرن دیگه برات اونقدری لذت ندارن ...وقتی میرن تازه نفس راحت میکشی....