2777
2789

سلام دوستان من سر بچه اولم هیچ مشکلی نداشتم و ناخواسته باردار شدم و یه بار هم که سقط کردم اونم ناخواسته بود اما الان یه ساله واسه نی نی اقدام کردیم نمیشه که نمیشه دقیقا یه ساله که پیش دکتر منتظر تحت درمان هستم الان نمیدونم چکار کنم اگه شما یا یکی از فامیلاتون این مشکل رو داشته چطور حلش کرده یا با چه روشی نی نی دوم رو اورده؟ لطفا راهنماییم کنید؟؟؟ 

زندگی زیباست حتی اگر کور باشی😍خوش آهنگ است حتی اگر کر باشی😍اما حیف است اگر ثانیه ای عاشق نباشی😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
من.۳ ساله منتظرم

شما تا حالا دکتر رفتید هیچ روشی رو امتحان کردید؟ 

زندگی زیباست حتی اگر کور باشی😍خوش آهنگ است حتی اگر کر باشی😍اما حیف است اگر ثانیه ای عاشق نباشی😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا.حتی عکس رنگی هم انداختم

مشکل شما چیه،؟ من تنبلی تخمدان دارم همسرم هم کمی ضعیف شدن

من تنبلی داشتم بچه اول بعد سه ماه حامله شدم بعد دوسال اقدام کردم دومی نشد تا دوسال بعد رفتم عکس انداختم که یه لولم بسته بود ولی بعد عکس حامله شدم الان پسرم پنج ماهشه..ببین برو عکس رنگی اول بعد دارو واینا

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤
من تنبلی داشتم بچه اول بعد سه ماه حامله شدم بعد دوسال اقدام کردم دومی نشد تا دوسال بعد رفتم عکس اندا ...

منم رفتم عکس رنگی اما مشکلی نداشتم