2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست

میدونم عزیزم.گذروندم این روزارو.سخته انتظار.آدم همش نگرانه حالا اگر نشد چیکار کنیم؟نکنه بچه دار نشیم

وااای باید بازم این ماه بگم ک منفی بود

میدونم همرو بخدا

ولی چاره چیه خودتو درگیر ی کاری کن.ورزشم خوب جواب میده باعث میشه زودم باردار بشی

میدونم عزیزم.گذروندم این روزارو.سخته انتظار.آدم همش نگرانه حالا اگر نشد چیکار کنیم؟نکنه بچه دار نشیم ...

خسته شدم از بس همه گفتن پ کی باردار میشی پ چرا نشدی پ بچه بیار.خودمو شوهرمم بچه دوستیم

بالاخره مامان شدم😍
ان شاالله.گفتم شاید زود باشه خواستم بپرسم ببینم کی باید برم بعد واسه ازمایش باید دکتر نسخه بنویسه ی ...

من ۶روز قبل پری رفتم آز.میری میگی آزبتا میخام .دکترم ننوشته باشه مهم نیس.فقط کارت شناسایی ببر