2777
2789
عنوان

واقعاچراگزارش زدین؟راهنمایی براخریدشلوارلی هم جرمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 102 پست
از کجا بفهمیم تو زن یا اون وقیح نیستی که ئخودت رو زن جا میدی به دیگران تهمت میزنی    

😑😑😑😑

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پیام میشه لذت برد آخه🙄

مریضای جنسی اره

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
جیمز باند کی بودی تو  پوارو کی بودیتو اخه😂😂😂😂

تاحالا از این زاویه ب خودم نگاه نکرده بودم که امکان داره وقیح یا مرد باشم🥺☹️

کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید     ...

خب عزیزم گفت که منظورش شمانبودین همینجوری یه سوالی کرده

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید     ...

گلم حالت خوبه 😐

من یه سوال از اون خانوم پرسیدم اصلا دقت ب اسم شما نکرده بودم😓

🙄

من یه کتاب دارم درمورد انواع مریض های جنسی 

یکی با دیدن یکی از راه شنیدن یا خوندن و...