artin92 مدیر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 عنوان واقعاچراگزارش زدین؟راهنمایی براخریدشلوارلی هم جرمه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 102 پست اصلادرک نمیکنم اونیکه گزارش زدتاپیک زدم راهنمایی خواستم براشلوارلیچون با س نم ورونهام بزرگنتامیام کامنتهاروبخونم گزارش زدن وتعطیل شده آخه براچی؟یکی نوشته حالت خوبهیکی نوشته حتماآقاییخب خواهرمن تاپیکم باب میلت نیست تشریف ببرچرا ادادرمیاری دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘 1398/04/27 | 14:56 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 چه باحال نميدونستم من😅😅😅 منم نمیدونستم دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 از کجا بفهمیم تو زن یا اون وقیح نیستی که ئخودت رو زن جا میدی به دیگران تهمت میزنی 😑😑😑😑 یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
fatemelove عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 1751 دقیقا من مطمئنم خیلی از این خانومایی ک تاپیک جنسی میزنن اقا هستن بقیه هم خوشباور میان همه چیز ... با پیام میشه لذت برد آخه🙄
شقااااااایق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 4974 عزیزم می می مخفف اسم و فامیلمه اسمم مژگانه و فامیلیم رو نمی گم چون چند تا از دوستام عضون میشناسنم اگ ... اصلا منظورششما نبودی 😂😂😂😂😂😂😂می می بود بوووووق😂 گذشتن از تو آسون نیس....
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 با پیام میشه لذت برد آخه🙄 مریضای جنسی اره یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شقااااااایق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 4974 از کجا بفهمیم تو مردیا اون وقیح نیستی که ئخودت رو زن جا میدی به دیگران تهمت میزنی جیمز باند کی بودی تو پوارو کی بودیتو اخه😂😂😂😂 گذشتن از تو آسون نیس....
meme27 عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 119 نه منظورم اسم شما نبود منظورم ممه بود اصلا دقت ب اسم شما نکرده بودم🙄 کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 جیمز باند کی بودی تو پوارو کی بودیتو اخه😂😂😂😂 تاحالا از این زاویه ب خودم نگاه نکرده بودم که امکان داره وقیح یا مرد باشم🥺☹️ یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید ... خب عزیزم گفت که منظورش شمانبودین همینجوری یه سوالی کرده دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52435 بخدااعصایم خردشد سلام عنوان بد بود اینجا اقایون هم هستن میتونستین عنوان رو بذارین جین بعد توضیح بدین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید ... گلم حالت خوبه 😐من یه سوال از اون خانوم پرسیدم اصلا دقت ب اسم شما نکرده بودم😓 یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شقااااااایق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 4974 تاحالا از این زاویه ب خودم نگاه نکرده بودم که امکان داره وقیح یا مرد باشم🥺☹️ رو خودت کار کن ممکن بشی ها😂😂😂😂 گذشتن از تو آسون نیس....
شقااااااایق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 4974 گلم حالت خوبه 😐 من یه سوال از اون خانوم پرسیدم اصلا دقت ب اسم شما نکرده بودم😓 بخدا جیگرم از خنده لخته لخته شد😂😂😂😂😂 گذشتن از تو آسون نیس....
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 🙄 من یه کتاب دارم درمورد انواع مریض های جنسی یکی با دیدن یکی از راه شنیدن یا خوندن و... یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕