2777
2789
عنوان

واقعاچراگزارش زدین؟راهنمایی براخریدشلوارلی هم جرمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 102 پست
بخدا جیگرم از خنده لخته لخته شد😂😂😂😂😂

😑🤪

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
سلام عنوان بد بود اینجا اقایون هم هستن میتونستین عنوان رو بذارین جین بعد توضیح بدین

حرفتون منطقیه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای اسم و فامیل من به ممه میخوره واقعا متاسفم که به این راحتی آدما رو قضاوت میکنید     ...

خواهرم شما رو نمی گفت منظورشون بالاتنه یه خانم بود که میگن بهشبه زبون عامیانه می می 

گذشتن از تو آسون نیس....
من چه بدبختم که مخفف اسم و فامیلم یه چیز بدی در میاد اصلا عوضش میکنم والا       & ...

بخدا من تا شما نکفتی به اسم کاربریتون دقت نکرده بودم گفتید فهمیدم میشه از این زاویه هم نگاه کرد به اسم کاربریت😂😂😂😂

گذشتن از تو آسون نیس....
من چه بدبختم که مخفف اسم و فامیلم یه چیز بدی در میاد اصلا عوضش میکنم والا       & ...

دیگه نمیشه باید با یه کاربری دیگه بیای 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
میتونی الان بری تو یه اتاق در رو ببندی قشنگ بهش فکر کنی        

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

واقعا نمیشه عوض کرد؟؟؟؟؟    

نه😂

مِمِه😐😂😂

اصلاازاین به بعدتااین شکلک رو دیدید بدونیدقضیه ازچه قراره 👙😁😁😁

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘