2777
2789

یکساله عقد کرده ایم هر روز رفت و آمدام رو محدودتر کرده قبلا با دوستام ماهی یه بار میرفتم بیرون الان میگه نه که چی بشه...مجردی با متاهلی فرق داره...جامعه بد شده دوست ندارم خانمم تنها بره بیرون...یا مثلا دکتر میرم خرید میرم میگم تنها نرو با مامانت برو..

یه سری دوستام تابستونا دورهمی میگیرن دماوند همه هم خانم و آدم حسابیم میگه نه بیرون تهران نه خلاصه دیشب بعد کلی صحبت و ناز کردن گفت باشه برو ولی این آخرین باره دیگه سال بعد نیای بگی که پارسال اجازه دادی و ...منم گفتم نمیخوام اصلا

اونم نه شب نه صبح نه پیامی نه چیزی تا خودم بهش پیام دادم بازم دست پیش گرفته بود..

از آینده ی پیش روم میترسم که منه دختر شاد و پرهیجان هر روز دارم گوشه گیر تر میشم...نمیخوام یه زن افسرده باشم قبل ازدواج هم مشاوره رفتیم و بهش گفت این خانم اجتماعیه و برون گرا...

همه رو قبول داشت..راهکارتون چیه؟

در ضمن بگم که همه چیز شوهرم خوبه و بی احترامی نکنید لطفا...

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید...

من از این مردا خوشم نمیاد ببین خدانکرده بددل نباشه بهت اعتماد داشته باشه که تنهاهم بری

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تا عقدین این مسائلو حل کن

اخرش میشی ی دختر افسرده گوشه گیر

جوری عادتت میده ب تنهایی ک خودتم دیگه دلت نخاد جایی بری

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

من حس خوبی به همسرت ندارم

آدم عاقل و بالغ باید منطق و انسانیت داشته باشه

مردی که زنش رو محروم از دلخوشیهای مشروع و سالم میکنه و از خوشحالیش میترسه از نظر من صلاحیت زندگی مشترک رو نداره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من از این مردا خوشم نمیاد ببین خدانکرده بددل نباشه بهت اعتماد داشته باشه که تنهاهم بری

از کجا بفهمم بد دله؟ اوایل به این شدت نبود..با باشگاه رفتنم مشکلی نداره ولی خرید و جاهای دور میگه تنها نه خب من از کجا آدم گیر بیارم با خودم ببرم....

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید...

باید ب خودت مراجعه کنی. قشنگ فکراتو بکن اونم خداروشکر داره راستشو میگه از رفتار اینده. شماهم تصمیمتو باید بگیری ک میتونی با این موصوع کنار بیای؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
از کجا بفهمم بد دله؟ اوایل به این شدت نبود..با باشگاه رفتنم مشکلی نداره ولی خرید و جاهای دور میگه تن ...

ولش کن رو بدی پرو میشه برو هرجا دلت میخواد بهش بگو این همه زن زن تو رو ک نمیدزدن!

شوهر منم تقریبا اینطوری بود منم خونگی شدم کم کم بهتر شد من فکر میکنم خودمم باعثش بودم با گوش کردن و خونه نشستن... به من اجازه میداد همه جا برم ولی با مامانم خونه دوستامم میشناخت میزاشت برم جمع دخترونه فامیلامونم مشکلی نداشت حتی ترغیبم میکرد تا اینکه دوساله حتی تنها با مامانم مسافرتم میرم یکی دو هفته یی... شوهرم خودش هگه جا میبرتم از وقتی شغلش دولتی شد اختیا. نداشت بیاد دنبالم بب ه بیاره دیگه راحتم گذاشت.... اینم بگم استباهه بگی اجازه میدی برم یا نه باید بگی من دارم میرم نه با دعوا... من خیلی جاها حس کردم ته دلش خیلی موافق نیست ولی بهروم نیوردم رفتم تا عادت کرده ولی من سر اینچیرا دعوا نمیکنم ها