2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

104 بازدید | 18 پست

وقت دوستان بخیر و شادی 😊

خانوم دکترای نی نی سایت این آزمایش مشکل خاصی نداره ؟ پرولاکتین در چه وضعیتی میباشد ؟؟؟ 

👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍💻

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا خوشبحالتون بخاطر دی3، چیکار میکنی خدایی؟  عزیزم پرولاکتین برای چی مهمه؟  همه چ ...

پرولاکتین بالا باعث میشه نتونی تخمکگذاری کنی و تو روند باروری تاثیر منفی داره وقتی بالا باشه

آره واقعا خوشبحالتون بخاطر دی3، چیکار میکنی خدایی؟  عزیزم پرولاکتین برای چی مهمه؟  همه چ ...

میگن بالا بودنش خوب نیست 

پرولاکتین بالا باعث میشه نتونی تخمکگذاری کنی و تو روند باروری تاثیر منفی داره وقتی بالا باشه

شنیدم میگفتن رو جنسیت تاثیر میذاره، راست و دروغ شو نمیدونم. مرسی ازت 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
منم هر 10روز یبار میخورم ولی هنوز انقد بالا نرفته، پس امیدوار شدم😍

آره حتما ادامه بدین و اصلا هم قطع نکنین  واس من ۱۳ بود تا آزمایش ندادم اطلاع نداشتم که موهام ریزش شدید داشت بعد که از ۳ ماه قبل شروع کردم مصرف د۳ رو هم ریزش موهام متوقف شد هم حالم انگار بهتر شد 

من یه کلسیم رو هم طبق توصیه پزشک هر شب می خورم خیلی خواب آروم میاره و اصلا هم رسوب نمیکنه تو کلیه ها فوق العاده اس الان عکسش میزارم واستون .

ن من اینو نشنیدم، ینی بالا بودنش جنسیت مونث میکنه یا مذکر؟ 

اینجا شنیدم، میگفتن دکتر برای جنسیت ازشون پرولاکتین رو میخواد، بنا به اون نسخه میده و کم یا زیاد میکنه. حالا شاید اینا اشتباه متوجه شدن و برای اینکه که دکتر مطمئن شه ک کلا مشکلی نباشه. من خودم قراره دکتر برم اگه چیزی گفت اینجا ریپلای میکنم 

من یه کلسیم رو هم طبق توصیه پزشک هر شب می خورم خیلی خواب آروم میاره و اصلا هم رسوب نمیکنه تو کلیه ها ...

بعد از شام یا با معده خالی؟ عزیزم من وحشتناک کمبود کلسیم و ویتامین دی دارم، هر چی هم دکتر قرص داده خوب نشدم