2777
2789
عنوان

خوشحالی و خوشبختی و شادی رو خودمون باید بسازیم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3002093&slug=تمام-رموز-قانون-جذب&postId=97659934

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که خوبه چند روز پشت هم شیفت باشی و بعدش فیری بشی و بتونی استفاده کنی یکمکی خسته کنندس  فقط ...

ببین پنج روز قرار بود باشم یکم تا نهم صبح برم ولی الان شیفتهام شده ی هفته ،بعدم اینجا خیلی حوصله سر بره😭😭چرااا اخه😭😭

ببین پنج روز قرار بود باشم یکم تا نهم صبح برم ولی الان شیفتهام شده ی هفته ،بعدم اینجا خیلی حوصله سر ...

ما دعا میکنیم شیفتامون خلوت باشه  حالا تعدادش زیاد مهم نیست :)

ما دعا میکنیم شیفتامون خلوت باشه  حالا تعدادش زیاد مهم نیست :)

واای ما انقد خلوته ک حد نداره ،شیفتها تکی،ادم دیوونه میشه کسی نیس،کاری نیس،همینجوری الکی حس میکنم عمر هدر میره😐تازه در اعمااق اتاق عمل ی عابرم نمیبینیم😐من خونمونا میخاااام😭😭😭

ممنونممممممممممم خیلی سعیم و میکنم ولی موتور است دیگر

اره خیلی حواستوجمع کن چندوقت پیش داشتیم ازپارک برمیگشتیم یه موتوری سرچهارراه باسرعت خیلی پایین زدبه یه پسر بچه بچه هیچیشم نشداااا چنان ریختن سرش بدبختوزدن دلم کباب شدبراش هرچی طفلک میگفت من اروم میومدم خودبچه پریدوسط اصن ب حرفش گوش نمیدادن فقط میزدنش داداش منم موتورداره هروقت بیرونه من دلم میلرزه کلاازموتورورانندگی جوونای الان خیلی میترسم خدابه همشون رحم کنه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
واای ما انقد خلوته ک حد نداره ،شیفتها تکی،ادم دیوونه میشه کسی نیس،کاری نیس،همینجوری الکی حس میکنم عم ...

خوش به حالتون هتله دی گه :) خدا قسمت مام بکنه از این شیفتا 

تو شیفتامون عین مور و ملخ مریض میریزه :( اما بازم ما که خندان میرویم

اره خیلی حواستوجمع کن چندوقت پیش داشتیم ازپارک برمیگشتیم یه موتوری سرچهارراه باسرعت خیلی پایین زدبه ...

جانب احتیاط و رعایت میکنتم خدایی  اصلا تو محل تند نمیرم با اینکه سمه براش ولی تو اتوبان شبا گاز گاز یک حالی میده   

جانب احتیاط و رعایت میکنتم خدایی  اصلا تو محل تند نمیرم با اینکه سمه براش ولی تو اتوبان شبا گاز ...

😁😁موفق باشی همیشه دلت خوش باشه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔