2777
2789
عنوان

نماز آیات تون رو فراموش نکنید💟

230 بازدید | 15 پست

سلام. صبح بخیر.

دیشب ماه گرفتگی اتفاق افتاده، اگر تا الان نخوندید، به عنوان نماز قضا واجبه. 

چطور و چگونگی ش رو میتونید از مفاتیح یا نت در بیارید. 

خوندنش هم واجبه.

التماس دعا

مرسی یادم انداختی عزیزم💖

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واجبه؟؟؟ اون وقت باید شکر گزاری کرد یا طلب رحم و شفقت؟

چون خدا گفته عخشولم

هیچی شما فقط نماز بخون. 

حالا اگه دوست داشتی میتونی هم شکر کنی هم طلب رحم و شفقت ولی اینا ک گفتی هیچ اجباری توش نیست

مهم همون نمازه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چون خدا گفته عخشولم هیچی شما فقط نماز بخون.  حالا اگه دوست داشتی میتونی هم شکر کنی هم طلب رحم ...

آخه میدونی چیه همش فکر میکنم چرا خدا باید برای هر چیزی یه نماز داده باشه و و توقع داشته باشه انسان اونو حفظ کن و یادش بگیره..خدا به نمازهاا احتیاج داره که اینقدر نمازها عجیب و غریب با اسمهای عجیبتر به انسان بده.؟؟؟؟

آخه میدونی چیه همش فکر میکنم چرا خدا باید برای هر چیزی یه نماز داده باشه و و توقع داشته باشه انسان ا ...

اینشو من خبر ندارم عخشولم

دو تا دونه نماز ک بیشتر نیس

عجیب و غریبش ب چیه

تازه میگن. تو معراج خدا ب پیامبر گفته روزی صد رکعت... حضرت موسی 

جلوشو گرفته گفته برو چونه بزن... بنده ها سخته براشون...

خدا ب نماز ما نیازی نداره... میخاد ببینه کیا چقدر دوسش دارن و چقدر براعشقشون مرد عملن

آخه میدونی چیه همش فکر میکنم چرا خدا باید برای هر چیزی یه نماز داده باشه و و توقع داشته باشه انسان ا ...

پیشنهاد میکنم کتاب تولد در لس آنجلس رو بخونی

منو خیلی متحول کرد 

اینشو من خبر ندارم عخشولم دو تا دونه نماز ک بیشتر نیس عجیب و غریبش ب چیه تازه میگن. تو معراج خ ...

به بیشتر ما وقتی که داشتیم بزرگ می شدیم گفتن خدایی هست ولی حقیقتا چند نفر ما عمیقا ایمان داریم که خدای هست و چند نفر ما او را تنها برای بزرگی و جلالش دوستش داریم .به نظر م ا نمازی که فاقد ارتباط روحی عمیق با خدا باشه قلب خدا رو نمیتونه لمس کنه .خدا روح و راستی هست و او را باید با تمام قلب و با تمام فکر و با تمام جان  و روح پرستید و عبادت کرد او را باید در روح و راستی ستایش کرد وگرنه نماز شب نماز میید نماز چی و چی و چی فقط بار سنگینیه که آدمی داره خودش به دوش میکشه. و خودش و خسته میکنه و به نظر میاد فقط انجام وظیفه بوده نه رابط خدای عاشق با انسان معشوق.

عزیزم یه سوال

من تابحال نماز آیات نخوندم بنابر این نمیدونم‌چند تا باید قضا کنم

حکمش چیه؟

ضمنا من شنیدم به کسب که ماهو نمیبینه واجب نیست درشته یا نه؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
به بیشتر ما وقتی که داشتیم بزرگ می شدیم گفتن خدایی هست ولی حقیقتا چند نفر ما عمیقا ایمان داریم که خد ...

ما هم برای بزرگی و جلالش بهش سجده میکنیم .و هرروز تلاش میکنیم چه در نماز  چ هنگام دیدن زیبایی های خلقت خدا رو حس کنیم .اتفاقا نماز هر چه بار روی دوش داریم و سبک میکنه و ارتباط با خالق رو زیباتر .منظور این نیست ک فقط در نماز، ارتباط برقراره ..نه ...بلکه نماز زیباترین جلوه ارتباط با خالق همه زیبایی هاست .

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 

نماز انسان را به قدرت لایزالی پیوند می دهد که همه مشکلات و سختی ها برای او سهل و آسان است. چنین احساسی موجب می شود که انسان در برابر حوادث و امور سهمناک، ترس و شکست و زبونی را از خود دور گرداند و با اتصال به قدرت لایزال الهی و اقرار به ربوبیت پروردگار، شکیبا و نیرومند گردد،