2777
2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 92 پست
ببین گلم بالاخره جامعه قشر های مختلف داره بعد هم نمیشه ک همه بهترین دوربین رو بگیرن با پول آنچنانی ...

الان دوربین مثل شکلاته دست همه هست

حرفتون منو بدجوری به فکر فرو برد جدی میگم

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راضی بودین؟ من کارای مد سازان رو دوس ندارم خداروشکر که شما راضی بودین ولی اتلیه ای که انتخاب ...

اره عالی بود هم واس کلیپ اسپرتم هم عروسی عالی کار کرد چ رو موهام چ ارایش صورتم ،خود آقای رضاپور مدسازانو بهم معرفی کرد،بعد فک کن من اونجا عروس شدم تا بیام تنکابن ۲ ساعت طول کشید تو تیرماه اینهمه هوا گرمه آرایشو موهام تکون نخورد ،میترسم وقیح عکسمو بگیره وگرنه میزاشتم ببینی چقدر عالی بود کارش،آتلیه هم که دیگه حرف نداشت هر کی کلیپو دید گفت عالیه داداشمم میخواد بره پیشش

👩❤️👨

اره عالی بود هم واس کلیپ اسپرتم هم عروسی عالی کار کرد چ رو موهام چ ارایش صورتم ،خود آقای رضاپور مدسا ...

حالا من خودم لاهیجانم اصلا کارای لاهیجانو قبول ندارم تو ارایشگری 

حتما شما خیلی نازی که ارایشگر تونست خوشگلترتون کنه چون عروسایی که من از مد سازان دیدم خیلی میماسن حتی یه عروس دیدم که موهاش هم باز شده بود وسط عروسی

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
حالا من خودم لاهیجانم اصلا کارای لاهیجانو قبول ندارم تو ارایشگری  حتما شما خیلی نازی که ارایشگ ...

خداروشکر من راضی بودم فامیلا هم همه تعریف کردن حتی رنگ و لایتمم کااااملا مرتب و شیک در آورد 

👩❤️👨

خداروشکر من راضی بودم فامیلا هم همه تعریف کردن حتی رنگ و لایتمم کااااملا مرتب و شیک در آورد 

خداروشکر که از شهر ما دوتا خاطره و یادگاری خوب برات موند😍😍

من خودم کارای هنری رو میپسندم،مثلا زیورآلات با رزین،یا ساخت تابلو با گلهای خشک و ... برو تو سایت می ...

دلم میخواد تدریس کنم ولی دروس دبستان راهنمایی و دبیرستان تغییر کرده و خیلیاش از ذهنم رفته

الان دوربین مثل شکلاته دست همه هست حرفتون منو بدجوری به فکر فرو برد جدی میگم

قشر ضعیف هم داریم تو جامعه 

همش ک بالا شهر نیس

بعدم بهترین دوربین رو داشته باشی ولی بلد نباشی عکس عالی با کادر بندی عالی بگیری چ فایده

شال و روسری ک عالیههههههه عموم زد سر دو سال پولدار شد

مغازه بستگی به جاش داره

باید بتونی جای خوب مغازه پیدا کنی ...

منم تو فکرش بودم چون تقریبا به نسبت بعضی صنفا سرمایه کمتری لازم داشت ولی جای خوب که رفت و آمد خصوصا رفت و آمد خانما بیشتره مغازه ها پر بود

یکی دو جا دیگه که رفتم خیلی سوت و کور بود ارزش هزینه کردن نداشت...