2777
2789
عنوان

ب نظرتون چ برخوردی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست

همسرتون خاله زنکی هست و دنبال صحبت و حرف جذاب با شماست.... کمبود عاطفی و توجه داره و میخاد با حرف زدن در مورد زنهای دیگه توجهتون رو جلب کنه.... یه سوال چرا زیاد خونه نیستین؟؟؟ 

همسرتون خاله زنکی هست و دنبال صحبت و حرف جذاب با شماست.... کمبود عاطفی و توجه داره و میخاد با حرف زد ...

نمی‌دونم والاحالم ب هم میخوره ازاین حرفا

همسرم صب می‌ره سرکارتاشب منم میرم خونه مامانم ازاونجامیاددنبالم براخواب میایم خونه

تقریباهی.وقت نیستیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم والاحالم ب هم میخوره ازاین حرفا همسرم صب می‌ره سرکارتاشب منم میرم خونه مامانم ازاونجامیادد ...

فکر میکنم احساس تنهایی دارند همسرتون.... کار زیاد مرد رو هم خسته میکنه...اگر تونستین یه سفر یه روز یا دو روزه برین و باهم گپ بزنین....ببینین بازم ذهنش اون سمت میره؟ جهت فکرشو به خودتون بکشین و جذابیات های خودتون رو عنوان کنین مرتب...... یه کم هم احتمالا براشون جذابه که خانومایی که روابط بازتری دارن...