2777
2789
سلام زهرا خوبی یهو یادم اومدت چرا تایپک دوستان اقدامی دیگه نمیایی

سلام عزیزم🙊🙊🙊همونی که سمین اینا هستن؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه لاپراسکوپی کردم لوله هام چیبندگی داشت و کیستم داشتم و تنبلی تخمدان الانم کلی دارو میخورم

این داروا بدتر بدنو میریزه بهم

من همیشه سر تایمم میشدم ولی از وقتی استفاده کرده بدنم ریخت بهم تو 1ماه 3بار پری شدم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
سلام عزیزم🙊🙊🙊همونی که سمین اینا هستن؟

ثمین اینا اره یادته من کاربری قبلیم قندچ بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
نمیدونم والا خودم امید داشتم یه موقع تخمک ازاد شده

وقتی کیتت مثبته یعنی ازاد کردی.این دردای ما بیشتر از تلقین و فکر زیاده

توکلت به خدا باشه فقط

برات دعا میکنم بزودی مامان 2قلو بشی

ثمین اینا اره یادته من کاربری قبلیم قندچ بود 

اره عزیزم یادم اومد.خوبی؟از بچه ها کسی مامان نشده تازگیا؟والا اون موقع درگیر تاپیکای چله شدم کلا دیگ وقت نمیکردم بیام

اگر پریودت منظم باشه دو هفته قبل از شروع پریودت می شه تقریبا

اگر هر روز دمای بدنت رو قبل از بلند شدن از رخت خواب بگیری روز تخمک گذاری دمای بدنت نیم درجه بیشتره

از کیت هم میتونی استفاده کنی

https://raadinahealth.com/1398/03/29/تعیین-زمان-تخمک-گذاری؛-افزایش-شانس-بار/

من اینا رو از این لینک یاد گرفتم

عزیزم من تا حالا خودم از کیت استفاده نکردم اما روی تاریخ و اینا چک کردم تقریبا تاریخ تخمک گذاری مو پیدا کردم مثلا دییروز و امروز فکر کنم تاریخش بود اما فعلا قصد نی نی دار شدن نداریم نه من نه همسر