چی بزنم موهام ده برابر پرپشت تر بشه...البته با تشکر
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
چی بزنم موهام ده برابر پرپشت تر بشه...البته با تشکر
عزیزم تو هفته ۲باز تخم مرغ و یه پیاز و رنده کن ابشو بگیر بریز با تخم مرغ با نصف قاشق روغن رزماری من نارگیلم میزنم اگه ژل الورا هم داشتی بزنی ک عالیه قبل حمام نیم ساعت بزن رو موهات بشور من اینکارو انجام میدم ریشه موهام اینقد سالم قوی در میاد و تو ۱ هفته کلی موهام بلند میشه و موهای ریزم در اوردم
واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
عزیزم تو هفته ۲باز تخم مرغ و یه پیاز و رنده کن ابشو بگیر بریز با تخم مرغ با نصف قاشق روغن رزماری من ...
مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍😍
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
عزیزم مرسی از محبتت من ساقه موهام خیلی نازک شده با اینکه هیچ وقت رنگ نکردم پایین همشونم دوشاخه شده ...
عزیزم نوک موهات کوتاه کن بعد از روشی ک بالا ب اون دوستمون توضیح دادم استفاده کن ک موهات زود بلند شه شبا قبل خواب روغن نارگیل و با یکم گلاب و اب قاطی کن بزن ب موهات بباف من ۵ بار تو این ماه دکلره کنم با کار اینقدر صاف و نرم میشه
عزیزم تو کامنت اول ب اون دوستمون توضیح دادم ۱۰۰درصد از اون روش جواب میگیرین و برس چوبی تهیه کنید شبا موهاتون یکم چرب کنید بعد ببافین تو هفته فقط ۲بار با شامپو موهاتون بشورین و نشسته هم بشورین
عزیزم شامپو و ماسک مخصوص موهات بگیر اگه بتونی ی شامپو فاقد سولفات بگیری عالیه و شبا با روغن نارگیل و اب گلاب چرب کن بباف و بخواب چند شب اینکارو انجام بده معجزشو میبینی