2777
2789

دوستان من مدرک ارایشگری دارم در زمینه رنگ مو ماسک های طبیعی صورت و شوینده و هر سوال بهداشتی ارایشی داشتین در خدمتم جواب بدم 

خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم بهتون 

اگه جواب سوالتون نمیدونستم ب بزرگی خودت ببخشین🌸🌸

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

چی بزنم موهام ده برابر پرپشت تر بشه...البته با تشکر 

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

عزیزم مرسی از محبتت

من ساقه موهام خیلی نازک شده با اینکه هیچ وقت رنگ نکردم پایین همشونم دوشاخه شده

چکار باید بکنم؟

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بزنم موهام ده برابر پرپشت تر بشه...البته با تشکر 

عزیزم تو هفته ۲باز تخم مرغ و یه پیاز و رنده کن ابشو بگیر بریز با تخم مرغ با نصف قاشق روغن رزماری من نارگیلم میزنم اگه ژل الورا هم داشتی بزنی ک عالیه قبل حمام نیم ساعت بزن رو موهات بشور من اینکارو انجام میدم ریشه موهام اینقد سالم قوی در میاد و تو ۱ هفته کلی موهام بلند میشه و موهای ریزم در اوردم 

عزیزم تو هفته ۲باز تخم مرغ و یه پیاز و رنده کن ابشو بگیر بریز با تخم مرغ با نصف قاشق روغن رزماری من ...

مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
عزیزم مرسی از محبتت من ساقه موهام خیلی نازک شده با اینکه هیچ وقت رنگ نکردم پایین همشونم دوشاخه شده ...

عزیزم نوک موهات کوتاه کن بعد از روشی ک بالا ب اون دوستمون توضیح دادم استفاده کن ک موهات زود بلند شه شبا قبل خواب روغن نارگیل و با یکم گلاب و اب قاطی کن بزن ب موهات بباف من ۵ بار تو این ماه دکلره کنم با کار اینقدر صاف و نرم میشه 

برا ریزش مو وتقویت مو چی استفاده کنم.

عزیزم تو کامنت اول ب اون دوستمون توضیح دادم ۱۰۰درصد از اون روش جواب میگیرین و برس چوبی تهیه کنید شبا موهاتون یکم چرب کنید بعد ببافین تو هفته فقط ۲بار با شامپو موهاتون بشورین و نشسته هم بشورین

عزیزم نوک موهات کوتاه کن بعد از روشی ک بالا ب اون دوستمون توضیح دادم استفاده کن ک موهات زود بلند شه ...

مرسی عزیزم😍

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
موهام زبر شده چکار کنم صاف و نرم بشه

عزیزم شامپو و ماسک مخصوص موهات بگیر اگه بتونی ی شامپو فاقد سولفات بگیری عالیه و شبا با روغن نارگیل و اب گلاب چرب کن بباف و بخواب چند شب اینکارو انجام بده معجزشو میبینی