2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قهرم یکماهی میشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

آدم با مادر قهر میکنه حرف بزنه باید سرتو بندازی پایین حتی اگر اشتباه کنه یه روزی میرسه که حتی از خودت عصبانی میشی که چرا خودمو یک ساعت از عشق مادری محروم کردم 

وقتی به جهل جوانی بانگ بر مادر زدم دل آزرده به کنجی نشست و گریان همی‌گفت مگر خردی فراموش کردی که درشتی میکنی؟

چه خوش گفت : زالی به فرزند خویش

چو دیدش پلنگ افکن و پیل تن

گر از عهد خردیت یاد آمدی

که بیچاره بودی در آغوش من

نکردی در این روز بر من جفا

که تو شیر مردی و من پیرزن

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

منم با مامانم قهر بودم همین چند دیقه پیش منت کشی کردم

به هرحال سرِماه نزدیکه.حقوقشو میخوان بدن.پول میخوم

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻

کارت خیلی اشتباه بوده

بعدم اون دوست شوهرت واس منفعت تو پول داده شوهرمامانت؟

ب اعتبار تو داده بهش؟

ایا موقع پول دادن ب همسر مامانت اومد با تو مشورت کرد؟

اگ جواب همه اینا نه بشه پس حالاشم ب تو مربوط نیس ک اونپول بده یا نده ک با مامانت قهر کردی اونم فقط بخاطر دوست سوهرت

هه واقعا مزخرفه قهر با مادر بخاطر یه بیگانه

عزيزم اولا پول كمي نبوده خيلي خيلي زياد بوده دوما بله به اعتبار ما داده سوما الان ما بدهكاريم انگار لحنشون با ما طلبكارانه س اگر نده ابروي من تو فاميل همسرم ميره چون از اشناهاي همسرم هستن

دوستت دارم خداجوووووووون .......❤️
عزيزم اولا پول كمي نبوده خيلي خيلي زياد بوده دوما بله به اعتبار ما داده سوما الان ما بدهكاريم انگار ...

ولی باز هم دلیل خوبی برای قهر نیس

ت فراموش نکن بچه ها آینه زندگی هستند مادر انقد پیش

خدا مقام بزرگی داره که گفته شده وقتی نماز نافله میخونی صدات کرد بشکن جوابشو بده

لطفا به این لینک سربزنید لینک