2777
2789

نمیدونم که ایا بخارشور واقعا فرش و مبل و دیوارو خوب تمیز میکنه یا نه .هرکی داره راهنمایی کنه ؟

کلا بخرم یانه؟چه مدلی هم باشه بهتره؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشغاله من دارم چند ساله افتاده یه گوشه تازه مال من بوش هست

عهدچرا .خوب تمیز نمیکنه؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
ببین الکی فقط همه جا رو خیس میکنه همه پارکت هامو خراب کرد آب خیلی گرمه دیگه پارکت ها همش باد کردن&n ...

اها مرسی

از من مارکش نیکو خیلی خوبه سرامیکا کف خونه و دیوارا رو باهاش تمیز میکنم خیلی هم خوبه

فرشو مبلا چی

من کنوود دارم، براجهیزی امه، فقط چندبارازش استفاده کردم ولی برررررررق میندازه همه جا رو، مبل، فرش، کاشی، سرامیک، هرجاااااا، شیشه هاااااا، گذاشتم برافروش تودیوار، فقط این نیستا، بیشتروسیله هاموگذاشتم، به خاطربدهی مون 

من کنوود دارم، براجهیزی امه، فقط چندبارازش استفاده کردم ولی برررررررق میندازه همه جا رو، مبل، فرش، ک ...

اخی الهی .