2777
2789
عنوان

شوهرم بدون خبر دادن به من رفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 47 پست
عجب اصلا تنهایی بهش خوش میگزره.یکم مشکوک میزنها

عزیزم شما که نیستی تو زندگیشون همین حرف شما ممکنه مشکل ساز بشه براشون تو روخدا مراقب حرفاتون باشید تو روح و روان آدما اثر می زاره کوچیک ترین چیزا الان این خانم ممکنه به شوهرش مضنون بشه بیخودی بیخودی 

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺

توام برنامه مشهدتو بریز برو که می خواستی بری از همونجا زنگ بزن بگو یه هویی شد 🤪

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام برنامه مشهدتو بریز برو که می خواستی بری از همونجا زنگ بزن بگو یه هویی شد 🤪

ب من میگه توام هروقت دلت هوای امام رضا رو کرد پاشو برو . میگه حتی اگه بچه داشتیم خاستی تنهایی بری زیارت امام رضا ب منم نگی ناراحت نمیشم .

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
یعنی عادی باشم باهاش؟

آره عزیزم خودت داری می گی مشکل مالی داره بهش معلومه فشار اومده خواسته با زیارت آروم بگیره. الانم زنگ بزن بهش زیارت قبولی بگو بگو چقدر دلتنگشی بگو انشالله به سلامتی برگردی. زن و شوهرید دردتون باید تو دل جفتتون باشه نزار تنهایی غماشو بدوش بکشه از جا بلندش کن با حمایتت

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺

عزیزم از سر خوشی نرفته که

رفته یکم آروم شه بقول خودش

مردها اینجور مواقع ترجیح میدن تنها  باشن

گاهی لازمه تنهاشون بزاریم.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
ب من میگه توام هروقت دلت هوای امام رضا رو کرد پاشو برو . میگه حتی اگه بچه داشتیم خاستی تنهایی بری زی ...

🙄

پس باید بهش یاد بدی هر جا خواستین برین باید با هم برید 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
اخی دلم براش سوخت.حتما پول نداشته ک تو رو با خودش ببره.پیش خودش گفته  اذیت میشی درکش کن و ازش ن ...

بله حق باشماست من ندیدم این حرفتونو روی صحبتم با حرف اولتون بود به هر حال معذرت می خوام اگه رنجیده شدید

ب من میگه توام هروقت دلت هوای امام رضا رو کرد پاشو برو . میگه حتی اگه بچه داشتیم خاستی تنهایی بری زی ...

حتما‌ تو همون استان هستید که امام رضا هست...دور نیستین حتما

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

کارش که اصلا درست نبوده میتونست همین حرفا رو قبل رفتن بهت بگه و متقاعدت کنه ولی حالا که رفته دعواتم که  کردی دیگه فقط سرسنگین باش تا بدونه ازین به بعد چیزی رو نباید ازت پنهون کنه

خدایا هزار بار شکرت
بله حق باشماست من ندیدم این حرفتونو روی صحبتم با حرف اولتون بود به هر حال معذرت می خوام اگه رنجیده ش ...

ناراحت نشدم عزیزم.ولی من از مشکل مالیشون خبر نداشتم فک میکردم از قصد تنهایی رفته