2777
2789
عنوان

نمی دونم بچه ام پسره یا دختر. باردارها ببینین علائمم دختره یا پسر.

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 80 پست
بفرما اینم ان تی

@فلافل1  

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

حسم میگه دختره....

نه به خاطر علائمتون

همینجوری میگم

جالبه که بچه‌ی هرکی رو هرچی حدس میزنم همون میشه!!!!😊

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگو😍

اووووووووم 

سونو دادی؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

[QUOTE=97605440]چرا اینقد دختر دوس داری[علت خاصی نداره دوتاپسردارم ولی همه عمرارزوداشتم دخترداشتم این اواخرهم درحد جنون میخوامش،،شایدم غیرطبیعیه اینهمه عشق اما دست خودم نیست حاضرم همه چیزمو بدم اما دخملو داشته باشم

نه هنوز شنبه میرم واسه صدای قلبش ان شاءالله

حسم میگه واسه شماهم دختره....!!!

گیس گلابتون☺😍

سونو دادی معلوم شد بیا بهم بگو گلی‌جان

منم میخوام اقدام کنم واسه بارداری واسم دعاکن

[QUOTE=97605440]چرا اینقد دختر دوس داری[علت خاصی نداره دوتاپسردارم ولی همه عمرارزوداشتم دخترداشتم ای ...

عزیزم ان شاءالله ک دختره و سالم و سلامت😍 طبیعیه ک ادم دلش بخواد از هردوجنسش داشته باشه منم دختر دارم و ارزومه ک این پسرباشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

دختره عزیزم

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
حسم میگه دختره.... نه به خاطر علائمتون همینجوری میگم جالبه که بچه‌ی هرکی رو هرچی حدس میزنم همون م ...

میشه برای منم بگی البته من اول مرداد میرم ان تی فقط سونوی قلب دارم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
پس کی من میرم ان تی کوووو تا 11.12 هفته شما چن هفته رفتین؟ من سردخترم 11هفته بودم رفتم ان تی

حتما سعی کن۱۲هفته تمام بری که جنسیتش مشخص باشه وگرنه نمیگن یا احتمالی میگن